Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana, jel rodila ona tvoja, na babine da dođemo !? Valja se....
ANA, )EBEM TI ŽENU U PI3DU !!!
@tomicamalii ha ha ha ...e abas me nasmija
)ebe se brnabića, ženska mu trudna, plaća piće đe stigne !
Srbiju treba prepustiti Dverima, oni znaju kako je s)ebati do kraja. Ova gay postava ima prilično dobar status u svijetu, obzirom da je gay lobi veoma moćan... Bolje ga u ljubu nego na obraz, stara srpska mudrost..
Gle lica.frisko obrijan
Srbi,pa vi ste narod sa stoljetnom "tradicijom" i "srpstvom",dopuštate da vam lezebejka bude premijerka i da usvaja neko srpsko dijete!!!!!! E...da vam se Marko Kraljević digne iz gorba....
Bio bi na gey paradi 😀
Ona izgleda kao muško. Nekako mi ova Brnabic liči na onog poznatog doktora Mehmet Oz (Dr. Oz)
Protesti protiv Vucka, samo zato sto ne smije poslati vojsku na Kosovo...ne zna se ko je gori...
Ni prethodno slanje im nije prestalo zvoniti u ušima, a oni bi još.
je li bio pi.ko usti vožd,?
Opet nije oprala zube. Srdi joj iz usta ko đeritske tahte.
joj lika
Interesantno kako narodna stoka fura fasisticku pricu dok skandira "Izdajnici! Fasiste!". Hocete se lizat s Rusima a gurati ka EU i NATOu? Eh... Pitajte Crnogorce ko im organizova puc. Pa nek opet skandiraju "Hocemo gusle!" Ili ono bi "Hocemo Ruse!"? Narodno je nezadovoljstvo lako okrenuti u licno zadovoljstvo jaceg. Slobo je tako nezaposlenost i pad komunizma pretvorio u par ratova i sebe vjecno na vlasti. Vucko i ne mora. Naci ce mu Putko vec zamjenu ako mu treba.
vidi ga :D
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
Upravo su obicni gradjani reagovali kako treba.Isto sto je Laktaski poltron BG jednoumljadobio na Kosevu. Laz sve teze prodire u narodu
Prvo počne zviždanje, a onda završi motkom.
Najgora stvar što ni ovi što uzvikuju ovo nisu bolji od sadašnje vlasti u Srbiji a možda su i gori!