Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amra kraljica. 💙💛💙💛
Nemoj molim te kmečati, rađe bi volio da izginemo nego na kmečanje pobjedimo.
Vise dijaspora osvijestena o opstanku drzave nego naši ovdje ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je to šta bošnjaci poslije 27 godina vladavine kriminalne organizacije SDA i glasanja seljaka i parazita za nju jedino i mogu da učine za državu
Svaka čast Amra! Imaćeš taj milion poruka Predsjedniku.
Svaka čast Amra! Imaćeš taj milion poruka Predsjedniku.
U posljednja 24 sata poslano 26618 pisama.Idemo dalje
Daj nama broj u Bih,da im mi j.znanje vidis po mrezama koliko nas bolesnika ima.
Rodila je majka i pametnu i lijepu...sunce nase, neka Vas sreca prati!
Hocete da zovnem Asima da to zavrsi
E to, sms će nas spasiti! Kakva glupača ccc
Je li ovo ona s muzem do ramena joj?!
Kao prvo, boli Amriku za ovo što neko šalje sms, to su beskrupulozni ljudi koji znaju svoje političke interese i ciljeve koji se opet razliku od politike. Zašto moramo biti jadni i moliti, zaštooooo??? Nek nas nestane odmah sad ako treba, ali neću da molimo i budemo najvece pizzde.
Dijaspora radije glasa za zvezde granda za ibru bublina
Naravno da se srpski i hrvatski nacionalisti moraju ukloniti , ali zaboga dokle se ovi samoproglašeni borci za BiH misle da prave budalama pa hinjski zaobilaze bošnjački nacionalizam koji nije ništa manje poguban za državu .Ako u ovaj projekat uđe 98 posto Bošnjaka i 2 posto Srba i Hrvata koji se bore samo za svoj lični položaj ( Tokić , Zlatar , Lazovič , Komšići - komada 2 , Bajrović i slični , onda od ovoga nema ništa. Na žalost .
Moderno doba, moderni nacini... kod nas ne mozes pisati ni pismo vodovodu bez sto pecata!
ne rise gatibo..najjaci su mi ove patriote sa zapada
Kako da posalju oni SAD dtzavljani koji zive van granica?
SMSom? Pošalji odmah 100. Ima svega. Što se tiče BiH samo Palmer dobiva termin kod Bidena. To treba znati. Zna i ova plavuša, samo skuplja poene na volju. Umjesto kad dođe Palmer da mu napiše sms, Matthew I want... Onda bi bilo efektivnija borba za BiH.