Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt i EU ne žele normalizaciju u BiH, jer pravnom državom ne mogu manipulirati. Sve dok građani plaćaju MMF i dok je BiH deponija Europe držat će nas u raljama nacionalista.
Pokazali su to veoma jasno. Ali je do nas, ima nas i preko 60% glasovima dijaspore. Nažalost mali dio te dijaspore učestvuje u odgovornostima prema svojoj domovini u smislu glasanja.
Schmidt i EU ne žele muslimane (osim da peru babama gu,ice i rade na građevini) u europi i ovo pišem kao čovjek koji je dva puta u životu ušao u đamiju i to jednom samo da vidim štetu koju su srbijanski avioni napravili .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Rasizam je neprihvatljiv u bilo kom obliku i bilo gdje pa tako i u BiH", zaključila je". Hahahaha, sestric mi zivi u Atlanti. Prica da takve rasiste ni u filmovima nije vidjao. Otidji malo u Atlantu profesorka pa tamo objasni sta se sme a sta ne sme!
Sta kaze ova ba, rasizam? Cekaj bolan ti si amerikanka, sto se ne boris da crnci dobiju prava, drzite ih ko sintori cuke ogradjene u getu. To kod nas nema. Glas amerikanca iz kalifornije na izborima se po zakonu pika vise nego gradjana siromasnijih americkih drzava. Sto ne ne mogu ovu suplju iz zemlje gdje su svi isti al malo morgen
A i narod bih
Hvala uvažena prefosorice na osvrtu na trenutna zbivanja u BiH. Probosanci su barem pokazali da se odmiču od etno-nacionalista, ali sudeći po ukupnom broju glasova, ipak smo u velikoj manjini i rascjepkani u masi stranaka. Svako dobro Vama i Bosancima i Hercegovcima diljem svijeta.
pa šta se čeka.? neće se valjda šuti na to.
Mislio sam da profesorica ima vise mozga u glavi. Neka prvo pocne citati mirovne sporazume od 92. nadalje...
Pametna žena,sarađuje li Bisera sa njom,pretpostavljam da ne...
Woke virus, govori o rasizmu a ovdje sva 3 naroda bijela, Amerika lijepo ide u 3pm.
Definicija rasisma je sad drugacija nego prije 30 godina.
Hrvati I Biošnjaci imaju naknadnu pamet Jel političke elite u Hrvatskoj i Federaciji BiH kuže da nemaju u susjedstvu ni jednu vladu naklonjenu Hrvatskoj i Bošnjacima i Hrvatima u Federaciji Crna Gora prosrpska,Slovenska lijeva vlada nije naklonjena Hrvatskoj kao Janšina,Orban je saveznik Dodika i Srbije,Italija uranja u nacionalizam o Vučiću i Srbiji je bespredmetno razgovarati Hrvati I bonjaci će opet biti prisiljeni na suradnju i dogovoe Ali dok dođe iz guzice u glavu
Imamo ljude po svijetu koji mogu urgirat al imamo i besposobmu vlast koja to ne zna iskoristit i imamo i glup narod
Nije slućajno nerovozan i lupa šakom od sto.Bundestag kaže jedno brisel i kreatori nakaradnog dejtonskog diskriminatorskog ustava drugo.Dotle etnonacionalisti ogrezli u korupciji i kriminalu trljaju ruke jer mogu i dalje nastaviti sa kriminalom.Oni koji su bezobrazno visoko plaćeni narodnim parama i dobivaju izbore na strahu od većeg zla takođe mogu biti sigurni da će i dalje bezobrazno mnogo uzimati dajući demagoška obećanja.
Nesto tu sa logikom ne stima, zar nisu bisnjacki politicari ti koji sanjaju prekrajanje BiH, ukidanje kantona i RS i uvidjenje regija sa kojima bi se vladalo iz SA. Ovo sto je Schmidt uradio je smanjenje te mogucnosti koja još uvijek postoji a kao krunski dokaz je postojanje Komsica. Dokle ce Bosnjaci lobirati za njihovu stvar i zaaliti se da je BiH nefukniconalna.
U ovoj ludnici ne trebaju nam komentari onih sto su zbrisali.Nacionalisti, svi redom u crkve i dzamije, samo gradjanska drzava je spas Za BiH
Strike a pose 😂
Evropi smetaju muslimani, to je jasno ko dan.
ona stalno kaki....sama se promovira neprestano...