Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko posjeduje osnovno poznavanje Engleskog jezika, može shvatiti da se radi o falsifikatu prepunom gramatičkih grešaka, nešto što je u ozbiljnoj administraciji nezamislivo.
U Titovo vrijeme su kriminalci i neprijatelji države bili u zatvoru, a posljednjih 30 godina u BiH su na vlasti!
Postoje dokazi ko i kada i kako i koliko placa milorada dodicka da radi sto radi... malo je pogluo ali radi sto mu se kaze
A Milanović sa jaranom u Laktašima.
Trivic nije nista bolja od Dodika, ona je ista nocna mora te ako amerikanci ovo rade onda treba da prestanu jer ce jednu nocnu moru zamijeniti sa drugom
jos jedan minus na pismenost sumadinaca
Amerika je dovela i krmka duduka, pa vidimo u sta se pretvori - međeda
Ovo vrijedja i glupog covjeka
Najjači osjećaj će bit kad shvate da su bacili pare ni za šta, tj za ukidanje tzv tvorevine rs, diskriminacionog naziva koji će kad tad da se promijeni ili nestane. To je neminovna činjenica.
"Nesesery" 😁
Moro si Mile poradit na engleskom.. a ti ufatio ruski ucit
Kada je poceo rat pisao sam na twiteru dodikovoj kćerci da ih podsjetim da prebace pare [koje su pokrali] sa ruskih banaka. Ona i njeni obožavaoci su me prozvali ludim narkomanom i banovali. Da joj kazem: bolje ludi narkoman nego lopov, lazov, prodana dusa i izdajica. Srbi dodik će vas u crno zaviti, dok se osvjestite ostat ce te bez ičega.
I nikako da skontate, jedini put kada je srbija bila jaka je dok ste pričali o ljubavi, bratstvu i jedinstvu. Svaki put kada ste počeli pričati da ste bolji od drugih srbija je bivala sve manja i manja.
Ovo je cijena ruskog gasa - zato se Evropa smrzava
ovaj falsifikat se vidi da je piso i prevodio uz pomoć google translate neki SNSD volina
"Nesesery" mi je najjači 😂
Dok god reklamirate bakira, klix neću otvarati
Department of political affairs ne postoji. Možda su mislili na Under Secretary for Political Affairs.