Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se Ameri uzvrtilli oko Bosne. Ko htio, ko ne htio, valja nama u NATO.
Čovjek optužio SDP za stanje u državi a ovaj mu se smrad ulizuje
Philip Reeker ce ponovo biti jedan od zaduzenih za regiju... PS. Najavljuje se konkretizacija americko-njemacke inicijative Ja to sve pozdravljam i oduvjek sam tvrdila da Ameri nisu trebali predat vodstvo EU na Balkanu, Europejci nemaju cvrst stav. Ako nas celicna/zeljezna ruka (Reeker) ne dovede u red,nece niko.
dobro nam dosao ljudino :)
mile i snsd na aparatima
E yebo državu kad neko za nju mora biti zadužen... ko da smo retardi, ili jesmo...
Mamicu vam američku, mrš iz Bosne, vi ste sva ova sranja napravili, samo zavadjate narod i onda se cudite kad vam Allah posalje vremenake nepogode.
Vas neko zavađa.. pa vi ste zavađeni rođeni
Dodik već se usrrao
Jasno je nama ko je kriv za ovu situaciju, a ima li Mr. Reeker u svom izlaganju rješenje da te krivce uklone iz političkog, ekonomskog, vjerskog i svih drugih segmenata naših života? Nemamo mi ništa od tog njegovog saznanja, osim ako nešto konkretno ne urade to nam neće donijeti poboljšanje..
Pa kako će on nekoga ukloniti za koga vi većinski glasate....
opet odlazeca administracija....samo rovare...
Eh sad se dobro drzite drugovi :)
Sačuvaj nas Boze americkog prijateljstva i demokratije