Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se uvedu jos jace sankcije SNSD-u i HDZ-u, koji aktivno rade na rusenju drzave i Dejtona. Ove pro-ruske stranke treba istjerati skroz iz drzavnih institucija.
100%
dusanka majkic i bisera turkovic na aparatima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kasno je za sankcije, liderima treba oduzeti pravo da se bave politikom a stetne stranke raspustiti
ne moze bit predznak ako nije - il +
UVESTI sankcije licima i firmama povezanim sa HDZ strankom i Covicem. Udarit na kladionice obavezno i sirokobrijeske firme..
e jake im sankcije i crne liste. Nista dok sankcije ne uvede Evropa.. Eno Dodik I cijanovicka se pravo sekiraju zbog crne liste.
Amerika nam je jedina nada ljudi a vi Kako hocete...jer kao narod smo nesposobni sami nesto promijeniti
Šta ima od sankcija? Zabraniti im ulaz u SAD? Jaka stvar, mogu oni bez toga. Nego, smijeniti svu trojicu i zabraniti im da se kandiduju više za bilo kakvu fuknciju. Mogu eventualno za mjesnu zajednicu. Pod "svu trojicu" mislim na SDA, HDZ i SNSD. Nek' idu u zaborav.
Izbaciti nacionalne stranke zauvijek iz vlasti, to su prave sankcije. Dok su oni na vlasti, možemo samo u rikverc.
SAD imaju samo jednog saveznika a to su Hrvati i bošnjačke stranke izuzev SDA. Oni njih prate posebno
Sankcionišite mene lično,ja ionako nizašta nisam kriv...
Fino. Neka kazne ljude koji prave BiH njen život težak i njene građane siromašnim. Živjela BiH.
Katolici u BiH su vec u Evropi. Imaju Hrvatski pasos. To im je prednost u poslovanju, i ako bi BiH usla u Evropu ta prednost je nestala. Uzivaju sve povlastice Evrope a prave mutnu situaciju u kojoj mogu profitirati iz BiH. Zbog toga i opstruiraju ulazak BiH u Evropu. BiH kad bi izgorila do pepela oni imaju gdje.
Jadan je nas suverenitet,ne odlucujemo ni o vodovodu i kanalizaciji, bez sankcionisanja od strane nasih "prijatelja"ambasadora.Za sta smo krv lili!!!
Dok im mi ne uvedemo sankcije neće biti pomaka.
Jakih sankcija, evo dobrovoljno se javljam na te sankcije. Čuj, zabrana putovanja u SAD, kao i zamrzavanja imovine...pa nisu toliki levatio a i šta će u americi.
ne lozite se vise na sankcije jer nemam koristi od njih kao gradjanin. Nama nece pomoci ni Amerika kao ni EU. Mi sami sebi ne mozemo pomoci jer smo nepismeni i pohlepni
Vrijeme je za ozbiljnije sankcije a materijala ima koliko hoćete.