Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamjenik pomoćnika, pa reci slobodno portir :)
Najbolja vlada zadnjih 30 godina !!!
Rece vlada za sebe 5 dana nakon formiranja. Samoprozvana najbolja vlada ikad a ujedno i populisticka vlada Sta sve dobijes od pedderskog lobija nakon sto organizujes paradu bolesti.
Ova Vlada KS , radi za 10 !
Kad Sarajevo počne samostalno da se bori protiv korupcije, ista će nestati.
Lastsh 123 taj paketic poklanjam tebi ja imam dovljno za sebe i svoju porodicu , samo da te napomenem prije dolaska njenog u Kosevo trebao se novcanik nositi sad mozda ne to ti reci iskreno jel istina.
Ovo je istrazni organ bez kontorle finansiran stranim sredstvima. Meni nije jasno samo zasto ove stvari ne rade silni MUP-ovi koje ova zemlja ima. Nesto kroz cudno i nelogicno.
podrska korumpiranim eto koji licemjeri
Borim se, borim, borim sa sobom...
A smijenit će ih SDA čim se vlast državna formira ... Samo oni kao eto ne znaju da će biti smijenjeni
Najveci borac protiv korupcije u kantonu Sarajevo od javnih licnosti je Sebija Izetbegovic svidjalo se nekom ili ne .
Nema SDA i nema korupcije . Komunjare su bili sveci naspram SDA !
Nije Živkovićeva Stranka mogla izroditi veće RETARDE I VEĆE PLJAČKAŠE I OTIMAČE od ovih koji su trenutno u SDA... Ti ljudi su za PSIHOANALIZE... Retardirane face i extremno tupi i maloumni pogledi sa primjesama manijačkih tikova. Živković familija i anusni oblizivaci te familije su za psiholoskih analiza i promatranja strucnjaka iz Jagomira ili drugih ustanova za mentalno zdravlje i rehabilitaciju...
Cuj ,kanton, Sarajevo je drzava u drzavi...ostale kantone znaci treba zaboraviti...
SDA zeleni hobiti , bliži vam se kraj. To da li ćete crknut , pobjeć, robijat mi nije ni bitno toliko koliko mi je bitno da vam oduzmu sve što ste pokrali.
Evo sendvic 🥪 Zaradio si ga
@bravarKrepo ... BRATE ŠTA SI ME NAPO. MI MUSLIMANI SE TREBAMO DRŽATI ZAJEDNO.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma to se ni krampom ne može iskorijeniti