Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite li kak debeli loppov s laktasa dodkrmak zna lizat guzu amerikancima kad mu je u korist! Neces neces jos dugo,znaju amerikanci ko si i sta si debeli fasisto i lopove!Hvala americkim politicarima koji su dosli posjetit i pokazat da im je stalo do nase drzave! Go USA Go! BOSNA4EVER!
Ma podijelili ste vi nas jos \'92
Sta hoce vise ovi cionisti od Bosne? Neka idu kuci ne vracaju se!
a gdje je Komšić tu?
May God Bless the United States of America and Bosnia
Bosna i Amerika dva oka u glavi !
ne seri
Hajde gledat cemo raja jos jedan film,a ko glumi sad vidjet cemo uskoro,ma hajde nek se nesta desava,da vam nije bas toliko dosadno.Zavjese su spustene i pocinje jos jedan politicki film,pa gledajte.CAO !!!