Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodjite se supljih nada Bosanci osvjestite i ujedinite se. Sad ili nikad zajedno stanimo i osmislimo odbranu nase BiH. Mi sami sve ostalo su suplje price!
Tacno. Dva su moguca rjesenja ovoga ili cijepanje Bosne da se pomirimo sa tim ili odbrana Bosne. Treceg nema. Nece ratovati bajin sin i njemu slicni, zato je spreman ici do sukoba.
preduslov za to je da Bakir i SDA odstupe od svega
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel dosta vise lazi... Da je Amerika zeljela pomoci krizi u BIH ne bi slala Palmera
Ne mora se biti posebno pametan, ili ćemo posmatrati kako ruše BiH ili ćemo se odlučno suprostaviti, a to onda znači rat. I nadamo se svestranoj pomoći naših američkih prijatelja.
Kako su amerikanci i EU ubrzali pristup BiH rješenju za očekivati je stabilnu BiH početkom 2100.Još samo da rusi pošalju mirovne snage i imamo rješenje problema.
Vrijeme je za štap... A mrkvu treba dati želkici neka se igra sa njom
Bogami je vise vrijeme za batine i to preko leđa , a mrkvu neka ostave da je mogu staviti da izvuče masnice.Nema bez batine nema efekta.
Jedini prijatelji BiH.
čuj jaro moj....ako bošnje imaju para da plate angažman NATO i US snaga, doči će oni. pa neće valjda trošit svoje pare da spašavaju neke tamo islamizirane bošnje koje su slali svoje muđahedine u ISIL protiv amerike????
Da nije Dodika nas bi Amerika i zaboravila. Taćno se upitam za koga Dodik radi za sebe ili za nas Bošnjake ili za dolare.
Molim dodjite. Eagle Base je trebala ostati USA baza sljedecih 100 god. Tu su objekti i dalje, spremni da prime 20000 NATO snaga. Bujrum.
Samo složno .
Sve zemlje bivse Jugoslavije osim Srbije i BiH ppod NATO kisobranom?
Marphi ne zna da je duduk od jutros najavio sankcije za SAD i sve koji ih budu podrzavali pa vi vidite sta ce te.
Iz RS mogu se i pissati po Sarajevu. Cim nije Fadil smjenjen sve je beznadezzno i izgubljeno.
Tražimo ukidanje RS i gubitak konstitutivnosti za Srbe. Srbi mogu biti jedino nacionalna manjina u unitarnoj, građanskoj, demokratskoj, prosepritetnoj, natovskoj i europskoj BiH!!!
sad se vise brinu :D dajte nam tenkove i avione
Ljepo zatrazit Nevesinje, Srebrenicu, Prijedor i Foča nazad, pa nek dodo ide u 3.