Komentari (569)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sami ćemo samo vi ne dirajte ništa.
srbi u srbiju a hrvati u hrvatsku i mirna Bosna!
@888 Mrs u Ankaru svojim pradjedovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Nakon što su tzv HB i tzv RS, uz HVO, VRS i njihovu policiju, pravomoćno potvrđeni kao agresori, UZP-ovi i genocidaši u BiH, Amerika ide korak dalje i poništava to zlo. Republika BiH nastavlja svoj put, i neka nam je sretno bez zločinačkih entiteta i kantona.
Svakako da je potreban dejton 2, jer trba da ispravite grešku koju ste napravili samim verifikovanjem republika srbska (genocidna tvorevina),time ste nanijeli sramotu čitavom svijetu jer samim pomenom republika srbska podsjećaće čitav svijet na stravičan zločin i genocid,što znači dejtom 2 treba ukinuti entitete i kojekakve distrikte,jer dosta je više provokacija od strane genocidnog predsjednika koji negira sve što je Bosansko a narod rs-a je doveo do siromašptva svojom pljačkom.
dejton
dejton
dejton
Sigurno ce musximane preselit u istoc nemacku 100%
o cemu prica ovaj klovn? kakvi sukobi i kakvo smirivanje situacije? ovdje sukoba nema ni na mapi a to da se tri strane politicki ne trpe pa to je poznato zadnjih 30 godina. sto ne mogu ovih predizbornih sracki gdje se velikim rijecima namece rjesenje za ne postojeci problem.
Svaki put kad neko iz vana “pomaze” BiH ovdje je krvi do koljena, zato pamet u glavu. sjetite se najmilijih koje smo zakopavali 4 god na sve tri strane, tuge jada i plača, treba li nam to opet?? Ako misliš “ neće ovaj put MENE, moje”,hoće drug, vjeruj mi da hoće , i mene i njega i tebe
Al sad gledajte jos ga vise zaserite pa da date ovlasti Dodiku Covicu i Bakiru.
"Ne smijemo dozvoliti da taj ionako nestabilan region sklizne u nered jer protivnici demokratije jedva čekaju da iskoriste haos". A to je kao Trump prijatelj demokratije.
Kad nece Evropa, tu su uvijek Amerikanci.
Ovaj izgleda nema pojma sa kakvom bagrom ovde ima posla. Možda misli da će ovdašnji političari biti oduševljeni idejom o efikasnijoj i jeftinijoj državnoj administraciji? Pa ovi se upravo protiv toga najenergičnije bore.
Dejton 2 donosi nezavisnu Srpsku Republiku i podela Federacije na Bosnjakistan i Kroatistan.
Ovi ce uvijek gledat da se ugrade.... bolje se dogovarat uzmedju nas.. nego njih kao neke arbitre uzimat.. jer ce nas sve skupa prijebat.. + sto cemo se i mi sami medjusobno krkat
Potpisite sad u nekom drugom gradu ako moze s indijanskim imenon dosadilo vise izgovarati "Dejton".