Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti šuplju baci im koju tomahavku
Ma, meni na k.. idu ovi povrsni olako shvaceni komentari. Dodik, je vrlo vrlo opasan pshiopata. On lider Vucicu, kao sto je bio prije toga Tadicu. Ovo podcjenjivanje je bolesno i zabrinjavajuce.
Sveti arhijerejski Sabor Srpske pravoslavne crkve doneo je odluku, koju su potpisali svi prisutni arhijereji SPC, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može da se obrati na saborskoj sednici, nezvanično saznaje Danas u visokim crkvenim krugovima. Vučić i Dodik su razgovarali sa Irinejem i onima iz SPC koji su htjeli da sa njima imaju susret???
Dodik je već izgorio - samo mu još nisu rekli. A što se kontrole tiče, Vučiću je bolje da se okrene Srbiji - više od šezdeset procenata anketiranih građana je reklo da mrzi svoga Predsjednika - Predsjednika Srbije!
Američki analitičari su doveli do rata na balkanu. Al nebitno. Daj da se mrzimo! 😁😁
Na osnovu ove recenice "Ne izgleda da to koristi kako bi osigurao jedinstvo i integritet Bosne i Hercegovine" lako je zakljuciti da ovaj pojma nema kako ovdje stvari stoje. To je i razumljivo, daleko je Amerika, a BiH je njima nevazna balkanska vukojebina. Kakvo jedinstvo, da li si ti normalan? Tome sa vise niko i ne nada niti ima uopste iluziju da ce ova zemlja u ovom vijeku biti ujedinjena.
naravno da će se prikloniti kada su ga iz federalnih medija optuživali za kriminal, tačnije emisija 60 minuta je djelom tvorac dodika kakav je sad
Pomijesao profesor lonce. Ne mozes staviti Aliju u isti kos sa ostalim koji su radili na pravljenju velike Srbije i velike Hrvatske
Server nam pao... ne radimo
Kad srbi prestanu lagati to treba ne srbe zabrinuti.
(((Americki)))
Vučić je dugo tražio put da preuzme kontrolu i u Makeeoniji i u Crnoj Gori i na Kosovu i dobro ga je "popusio" u svakoj toj drzavi uz dva neuspjela drzavna udara. Jedino dobro stoji u Kolindinoj Hrvatskoj, jer su se ovo dvoje nasli posredstvom Vučićevog glavnog igraca Covica i to je to.
Najstariji dokument na Balkanu od najstarije nacije na Balkanu, povelja Kulina Bana 1189. To je 300 god prije nego su vlasi krenuli preko Karpata za Evropu.
@volimPušit I Kulin ban ti hebo isto tako komplet pleme UZP-ovsko...poseremo opet i njega i tebe i tvoje nakaradno pleme
Interesantno je koliko se ovih dana regijom bave židovi. Evo ga još jedan danas uz onog koji je filozofirao na francuskom i onog od prije par dana.
Sa druge strane država Izrael podržava Srbiju po pitanju Kosova a znamo da i Dodik ima neke navodno dobre odnose.. Čovjek bi rekao da je stvar zamućena do krajnjih granica, ali nije. Sve je jednostavno. Stari trik je da se uvijek podržavaju sve sukobljene strane kako bi se medjusobno oglodale do kraja.
Au komentara,kako vas samo istina boli braco po krvi.
@volimPušit Posereeemo i tebe i kralja Tomasevica i cjelu mu lozu...i naravno tvoju cjelu lozu hebo ti on komplet pleme retardirano...
smrdljivapita I tvoj djed je bijo Srbin,to sa wikipedije su ti netacne info svi stimaju kako im odgovara,otidji u najvecu svijetsku biblioteku u Becu i ostsces zstecen da si i ti Srbin,jer ovde su samo Srbi zivijeli,nepobitne informacije moj brate Srbinu
@volimPušit Posereeemo i tebe i kralja Tomasevica i cjelu mu lozu...i naravno tvoju cjelu lozu hebo ti on komplet pleme retardirano...
@Celzi koji si ti komad budale neopjevani, nevjerovatno 😂😂😂