Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hakirala ih CIA :D
Bravo Dodik i ostali njegovi cirkusanti..samo naprijed. Vječito neka borba protiv citavog svijeta unazad 5 vjekova.
Wtf?? Kaže gorica, babo, ne merem na internet, piše EPOP
Zar su u sumskoj imali web stranice
A sta kaze BRUTALNO SMO ISKLJUCENI hahahahahhaahhahahaahhaahahahhahahahhaa a hoce drzavu hahahahahahahahahah aaahahaha
Tek je pocelo ....
heroin loš, nikakav
ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, he he...
odgovorite im istom mjerom. salim se, osvijetlite sumu u trobojku, da se zna da je sumska republjik na celu sa glavnim lugarom a ujedno i sumokradicom gickom prasicem.
DANAS JE ODLUKOM VLADE REPUBLIKE SRPSKE OSNOVANA KURIRSKA SLUZBA REPUBLIKE SRPSKE, KAO I KONJICKI DISTRIKT KURIRSKE SLUZBE REPUBLIKE SRPSKE!
NAJBRZI KONJ KURIRSKE SLUZBE REPUBLIKE SRPSKE JE KONJ POD IMENOM "DJE SI LOPOVE, DJE SI LOPOVE"! RADI SE O TURSKOM ATU ANADOLCU!
Sve sto vas bolje amere upoznajemo , ovaj ludi Dodik je izgleda upravu da ste vi naj vece zlo naroda
ućerali im virus hahahahahahahaha
CEKAJ, UKINULI IM BOSANSKE DOMENE I STA SAD? SAD CE PRECI NA SRBIJANSKE DOMENE I BITI CE, REPUBLIKA SRPSKA, SRBIJA? NIJE MI JASNO, PROTIV KOGA AMERI RADE, PROTIV DODIKOVE LOPOVSKO FASISTICKE FAMIGLIJE ILI PROTIV BOSNE I PRECIZNIJE BOSNJAKA, TACNIJE RAZVALJUJU BOSNU?
Edukuj se, ili bar istrazi. Oboje je do neke mjere besplatno
Da hoće i sda.ba 🤣
Vide se dimni signali sirom rs-a,valjda hoce nesto da kazu.
"ODLAZEĆA ADMINISTRACIJA" BUAHAHAHA
Probajte poslat postu po bosonogom kuriru sad,Tito je isprobao metod 41’ fukcionise,ovo vam je prijateljski savjet hahaha..
PALA VLADA!