Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina, bez entiteta i kantona!
Baš oštra izjava od američke ambsadorice 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Ispušiše ga Bošnje opet, ništa od toliko nadanih sankcija
U Bosni se nalazi NATO. Svaka dalja prica je suvisna.Vepar samo sa Bakirom i Covicem pravi cirkus da uzmu glasove na izborima. Katolicki Srbi ce dobiti entitet, kad se usvoji Izborni zakon, a mi cemo ostati u fildzan drzavi. A Bakir i Dodik ce da reze jedan na drugog do izbora, a onda u kafanu i pravljenje novih talova za kradju para. Niko vise ne govori o bezbrojnim aferama, o ubistvima djece, respiratorima, kiseoniku, ikoni…………..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što RTRS krije ovo što je Amerika rekla?
«"Tražimo smirenost svih strana, da počnu raditi u korist građana BiH.» Gradjani na prvom mjestu, ljudi, pojedinci sa istom pravima na svakoj stopi nase zemlje. I gradjanska demokratija, a ne nikakva feudalna sa zaracenim plemenima.
Turska je završila sa Rusijom podjelu Balkana, vi možete Hašimu zasjedati i palamuditi. Erdogan poklapa BiH kosovo makedoniju I albaniju. Crna gora srbija ukraina i sjeverna Evropa pod rusku šapu. Već prije 3 godine dogovorli Putin i Erdogan.
Samo neka se strani upetlaju i svoj komentar daju, jadna Bosna i njihov narod
Eto vama dodika i njegovih prijatelja u Vašington zapamtite
E nek' si mu rekla. Još mu metni kakve sankcije i vidjeti ćeš dragosti u BiH...
Bošnje nikad Bosnu neće prestati braniti,tko hoće nek proba napasti ako treba BiH vs ostatak svijeta!!
Cak i ovih par jadnika sto nemaju nista pametnije u zivotu nego visit na klixu i pisat bljuvotine ne vjeruju da ce se Bosna ikad raspast. Hahahahahahahaha Dobro uvijek pobjedi zlo ali uvijek. Nemate sanse zakoni univerzuma su protiv vas.
Pa Dodik će prekinuti sa zapaljivom retorikom. Ali RS će i dalje raditi na osamostavljivanju. Oveli su porez na nekretnine i imovinu, ne samo za građane RSa nego i za one koji su otišli. Sad gledaju samo da prodaju da još i porez ne bi platili. Kao da je plan čišćenja.
Ova trazevestit Thomas jos crkinja plavisa joj zavidi na pameti prenio ga Biden....
Građani zaslužuju bolje od svojih vlada . Odakle joj ovo , kao da su te vlade birali Kinezi a ne isti ti građani. Mogli bi reći da nam je onako kako zaslužujemo jer smo ih mi izabrali.
i ameri poceli kakiti
Vrlo brzo ce moskva i peking doći u Vašington i to zajedno sa dodikom zapamtite moji Amerikanci samo vi slušajte njemačku, zapamtite dobro,, njemacka bez zida čovječanstvo bez mira, jer od 1945 do 1989 je bio najljepši zivot na planeti od 1989 sve je krenulo nizbrdo previše je ubijenih od tada
Podijeliti BiH srazmjerno stanovništvu, i marš u PM svi. Bošnjama 50%, ostalima 50% i mirna Bosna. Sandžak pripojiti Bosnjama kroz koridor kroz istočnu Hercegovinu. Srbima Trebinje ionako ne treba.
G... nas od samog početka
Raspad sistema Ludi Bošnjo se radovao pobjedi ovog novog Americkog predsednika napravi mah sam pomislio da je porijeklom Sarajlija. Svugdje se moglo vidjeti šta je nekad pričao i kako je podržavao Bosnu Pa morao se tada hvatati nečega jer je bio niko i ništa a sada kad ima malo moći nespominje Bosnu Nisu više ni Ameri Ameri od Afganistana su morali dići ruke U Siriji su niko i ništa Gube utjecac u svijetu Džaba smo mu se radovali Svi sem Boga su digli ruke od nas