Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje samo diktator pomaze, da ove miseve rastjera, nakotilo se "zastitnika naroda" izjedose sve zivo m. im J.
Ovakva BiH nije ravnoteza. Najvise su u Daytonu izgubili Bosnjaci. To je nepravda. Srbima se dalo 49% teritorije. Hrvati su dobili kantone, a Bosnjaci sve to dali. Jedino sto se moze nazvati da su Bosnjaci dobili jeste Sarajevo. U svakom slučaju Bosnjaci su najvise zakinuti i sad im se jos uzima. To nece na dobro izaći.
Sramota da su strane ambasade dio javnog i društveno-političkog života u BiH. Pa toga nema ni u jednoj normalnoj državi. Tko u Hrvatskoj ili Srbiji zna što laprdaju strane ambasade? Nitko osim vrha države. Stranci nam se smiju i ponižavaju nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar o sudbili ljudi odlucuju osobe sa CRNE LISTE.
Šta će se iz ovoga svega izroditi do izbora ni baba gatara ne zna. A i ne trebaju nam kad ih šmit može tumačiti kako je njemu ćeif. Samo bacanje para.
Najgore mi je kad vidim koliko su ovi katolici nezadovoljni, to bi rekao covjek ko da im je Muhamed izabran, a ne Željko, vi ste ga izabrali sebi....nego Čović nema vise glasaca da se kandiduje za nacelnika opcine, pa veli hajmo spinove udarati na neciji legitiman izbor na nacin da trazimo da se 1 katolik broj ko 10 bosnjaka....manjino nema vas.....za "PUTOVNICU", pa baustela....mrs
Sve je kao uvijek. Sve znate zbog cega ova drzava ne funkcionise i ko radi protiv nje. A sta je najgore, imate sva oruzja ( i po dajtonu ) u rukama da uvedete red i pravnu drzavu, ali jednostavno ne zelite sprovesti prave korake
Ameri imaju pravo: politički lideri ove zemlje odstupili od svoje dužnosti prema građanima BiH. Samo nas narod je glup i opet nasjeda na pricu: oni drugi su protiv nas! Pogledaj samo komentare koji su ovdje.
busovaca viri iz njega u svakoj rijeci
Hajde malo, spšustite loptu, razbistrite mozak, nemojten da samo mržnja progovara!
Sad vam arogantan a juce „podrzacemo svaku odlu Smita“???!!! Jbo vam ja materesinu licemjernu
A jes se peta kolona unervozila. Oktobar je pocinje sezona padanja. Tik-tak tik-tak. Kako cete se opravdati kod sefova. Hajmo da vidim koliko vas ima. Tika taka…
A neki u vasim politickim krugovima bi da ove izbornim inzenjeringom ostave na vlasti. Podrzavam saopstenje!
A neki u vasim politickim krugovima bi da ove izbornim inzenjeringom ostave na vlasti. Podrzavam saopstenje!
Svaki komentar je suvisan. Jasno su identikovani toksicni elementi u drustvu....ima i vise ali od nekud treba krenuti
" Pokazuje da su politički lideri ove zemlje odstupili od svoje dužnosti prema građanima BiH. " Good morning America! Pitanje je koliko ih ima medju Srbima i Hrvatima da obavljaju dužnosti i zastupaju interese države BiH.
ja sam musliman i glasat cu opet za Komsica jer covjek voli BOSNU I HERCEGOVINU.....shvatite to a to je bit svega....a ne nacela da li je musliman,srbin,hrvat.....
Blago našoj suverenosti kad čekamo šta će koja strana ambasada reći.
Caka je u tome da Finci njegova manjina ne pripadaju cionistima koji vladaju Izraelom. A cioonisti i eurofašisti (Dodik, Čović, Orban,...) pušu u istu tikvu i imaju isti mentalni sklop i zato se dobro razumiju i brzo nalaze zajednički interes. A ta priča da smo mi (i Turci) svojevremeno primili u SA prognane Jevreje iz Španije, da smo spašavali Jevreje od Hitlera, sačuvali Hagadu...to kod cionista ne pije vode.