Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Šest ljiljana u zlatu vezeni na plavoj podlozi
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dosta više priče ! Djelujte! Sad i odmah !!
Mislis da ne bi djelovali dosad da su htjeli
Oni djeluju samo kad treba Bakira tj nekog od Bosnjaka sklonit! Smetljari ne smiju pisniti Dodiku! 👊👊
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo vi pricajte i tako godinama
Američka ambasada - republika srpska - pričom o nezavisnosti ĆE uništiti samu sebe.
Vidim i ovaj kao zabrinut i malčice nasekiran. Sigurno neće moći ručati od sekirancije. Ne znam samo čemu se mi nadamo i šta mislimo, Vepar ide dokle misli da može, odnosno dokle mu je dopušteno (i) od strane koja se za sve pita. Prema tome, ne preostaje ništa drugo nego ignorisati i pustiti ih da se iživljavaju trošeći i to malo para što imaju na budalaštine.
Dodika puno zasvrbi...
Puši li tise murfi
Nećeš više đaba pite i ćevapa u Sarajevu
Postovani prijatelji amerikanci vamai odgovara ovo sto Dodik radi jer samo glupanima u ovoj zemlji nije jasno da je ovo scenario a ovaj drvosječa je statista kojem kad odradi ulogu dajete slobodu a narodu ce biti jasno tek kad zapuca
Nek su oni skinuli Bosnjake, a ostavili uje i cetnike
Vi ste ih stvorili a mogli ste ih sravniti sa zemljom ko sto bi nas da smo slicno uradili sto oni
Ja ambasadore i šta sad? Ah da... Opet saopštenje... popišam vam se na saopštenje.
Ne serte ni vi. Da hoćete, riješili bi ovo za 12 sati
"ilegalna" država da postoji, sankcionisala bi odgovorne
Ovaj pokvarenjak Murphy prijeti praznom retorikom, a iza kulisa daje podršku Genocidašima i UZP formirajući vlast po mjeri SNSD i HDZ. Je li normalno da proBiH stranke, koje su dobile podršku Bosanaca i Bošnjaka i imaju 25/42 poslanika , imaju samo 3 pozicije, a 7 SNSD i HDZ... Aferim i zbogom demokratije...
Jedino je Tito pravio državu za narod, svi ostali prave državu i vlast isključivo zbog sebe i za sebe. Narod od toga neće imati ništa, ni Srbi ni Hrvati ni Bošnjaci.
Nadamo se da ce te upriličiti prijem učesnicima proslave dana početka genocida posebno darku mladicu