Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da smaknete covica za sva vremena
NE PISE KONSTITUTIVNE NEGO KONSTITUENTNE NARODE. I dalje se novinari sluze spinovima da bi lagali javnost
Čović je glavni mafijaš ove države. Upravlja kladionicama i drži u šahu policiju. Treba ga u zatvor
Ja evo sve kontam da se ovi sprdaju, a na ovaj nacin samo dizu rejting krimiljudima...Odjednom Dodik pade u drugi plan...A svi zaboravise aferu kisik, kajak, i hejbet drugih...Dje su respiratori maline, diplome?...
sta reci....luda kuca
Američka ambasada je isto neodgovorna, jer ne traži srž problema. Zašto nameću nešto neprihvatljivo i još paušalno ocjenjuju da bi ucjenjivali. Neodgovorno je ponašati se iz vremena divljeg zapada.
Veci rusitelj BIH cak i od laktasenka. Pred strancima pun usta BiH a iza ledja zajedno sa Hrvatskom rade da je unisye
Hdz-=srednje stoljece
Osude slusamo 30 godina i briga nas za njih. Bolje poduzmite nesto, nego sto laprdate u prazno.
Polako sami će sebe pokopati,nestaju poput dima poćeli su i mrtve da broje nebi li dobili na broju 6.8%
Zamisli kako je ljudsko bice glupo kad je spremno sve uciniti radi ideje zastave drzave paradrzave! Nacionalnost nam je nametnuta rodjenjem a to ne cini covjeka slobodnim!! Moja drzava zove se planeta zemlja! Go sam se rodio, go cu i otici!!
Očigledno je to skrivena igra Milanovića da jednom zauvijek sahrani HDZ
Ccc a ambassador sa legitimnim pod zastavom U.Z.P
Upamtite moje riječi ovo ljeto bit ce otvorena sezona love na Bošnjake I njihove porodice u hrvatskoj na moru isto kao.i u neumu
OHR da nametne zabranu isplate plata ovima u vlasti u roku 48h sve bi se dogovorili i usvojili. Takav slucaj bio je u Brckom prije 10ak godina.
Ama mnogi ce morati bjezat u Hr kao onaj Jelavic kad bude tuzilastvo pozivalo za ovo i za ono.
Ma idemo mi Komso u 100% grarjansku Drzavu.Ovima drugim ce se baviti tuzilastva jer puno imaju dijela za provjeru.
Mi garantujemo adezejcima 100% gradjansku Drzavu. Kockali se i adezejci prokockali sve zarad par jastrebova sto su stekli stotine miliona.Zivjela gradjanska Drzava 100%.
Što ne kažu otvoreno amerikanci da su naciklerikalci iz njemačke CDU/CSU i stvorili i upravljaju HDZom i Hrvatskom i da je Čović njihov agent?