Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ti su davno trebali odgovarati. Krajnje je vrijeme da plate za minulu sramotu.
Kao i do sada sto su odgovarali
Stare priče...Bojkot troetničkih,trotorovskih izbora,koji nisu demokratski i građanski,gdje svi građani nemaju jednaka prava,mnogi nemaju pravo da budu birani.
Recite to onome legitimnom !!! Pun mi q.ac licemjerstva recite punim imenom i prezimenom šta rade i sankcionišete ih više!!! Pometite ih iz političkog života u BiH !!!
Braćo Ameri, samo ih šibajte po guzi !
Što I meni ne uvedu sankcije pa da se i ja počnem sastajati sa Usa ambasadorima i specijalnim izaslanicima. Ovi se baš sprdaju sa nama.
Ma ne to.... Nego, ako ne ispune obećanja, vi osudite. Znaš ono "Osuđujemo...." to nam radite, to nam treba.
Ovo im je do sada direktna prijetnja od Amerike . Vidjet cemo sad ce biti zabavno pratiti ko ce ispunjavati obecano a ko nece i ko samo opet zamajava prvo ovaj napaceni narod a onda i strani medjunarodni faktor USA i EU . Uzmite kokice i kolu .
MZ je toliko blaga prema svim politicarima u BiH, nevjerovatan je prag tolerancije, a samo malo da pritisnu Tuzilastvo i Sud BiH da se pozabave sa transkriptima iz Sky aplikacije, svi bi bili uhapseni i sto je najvaznije i osudjeni na kazne zatvora. Po potrebi ce neko i na'ebati samo da bude ogledni primjer drugima da prihvate u konacnici sve sto treba da BiH krene ka EU i NATO. Tamo nam je jedino i mjesto kako god.
Nema nista dok se Amerika ne umijesa i ne krene konkretno da djeluje protiv krimosa na vlasti i dok ih ne pozatvara. Amerikanci imaju kristalno jasnu politiku prema BiH i zele jaku, suverenu BiH, za razliku od evropljana koji ni sami ne znaju sta bi, mutni, podli i foliranti.
koja ba obećanja pa evo ih danas šest njih svako na svoj način tumači šta je bilo u Briselu, smijem se u Ameriku kladiti da nema ništa od toga isto kao što ni do sada nije bilo
Jeste li uočili da EU i SAD sada samo koriste termin građani osim i izuzetnim prilikama kada nabroje građane kao Bošnjake, Hrvate i Srbe ili jednostano kraće samo narodi. Ovo se nešto priprema očito ozbiljnije mada još je to daleko od ozbiljnog, ali se nekako mora početi. Umorila se i Evropa i Amerika i Britanija vrteći oko nas. Imaju oni i preča posla pa bi ovo da skrate.
džaba vam je to Draganu govoriti.I mile se pokaza dobitnikom dok Dragan čeka da neko drugi za njega rješava.Pa kako je on izdrži do sad na ovoj poziciji.A što se obrukaše bože sačuvaj.i oni hoće tuđe makar na silu .dječija posla.neka si ti ugraviro svoje ime na zidu za plakanje,hajvanu.
Jedino posteno.
MENI LICNO SE NE DOPADA NISTA OD EU ....TA NAS JE POLITIKA KOSTALA DO SADA GLAVE! SAMO AMERIKA I UK
Čović ispade najveći kočničar napretka BiH, kako mu ga Laktašenko smješta kooperativno...
Sta je blokirao je blokirao. Gotovo je