Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amel tuka je klasicni primjer naivnog bosnje. covjece shvati da si postigao ovo samo zahvaljujuci sebi i svom trudu, te glavonje ne znaju ni ko si ni sta si, znaju samo da si ostvario neki uspjeh i da te ljudi vole. dodjes im kao jefina reklama, blento posalji ih u neku stvar javno, budi laf!
Sve po starom,ne uloze 1 km u sport,onda ako se neko sam izbori za sebe,onda mu ko fol daju podrsku,u stvari preko Tuke reklamiraju sebe. Nisi im trebao otici Amele.
ko te samo navrati da se družiš sa lopovima, ti si neiskvaren, samo te iskorištava đubrad...
Samo SDA kadar Denis Zvizdic moze tako skromno kazati: "Drago mi je ako sam ja pokretač promjena u bh. sportu".
Nije mi jasno sto se ovi sportisti uvijek odazivaju pozivima politicara. Lovu nece dobiti, to je sigurno, ovi ih uzmu samo za ruku i imaju ukras za sljedece izbore. Sto ih samo ne od*ebu u tri lijepe.
SBB narkici na aparatima
SBB narkici na aparatima
stavite koju hiljadraku na cilj-liniju i vidjet cete da ce Tuka ovdje biti zadnji:))))
Tuka ce zajedno sa Musom biti na sljedecim predizbornim plakatima.
Amel Tuka je preko noci postao svjetska senzacija. Zahvaljujuci njemu Azija je saznala da postoji Drzava Bosna i Hercegovina . Politicari se sada uz njega reklamiraju. Bolja bi im reklama bila da uloze pare u stadion koji ce imati svjetske standarde i koji ce primiti 50 000 gledalaca jer onaj u Zenici izgleda vise smijesan. Atleticarima i sportistima mnogo uspjeha sa ovim boze sacuvaj politicarima
Zvizdiću,promijeni tepih u sali,grozan je Tuka,bježi od političar što brže možeš,nema tu dobra
Amele dragi, bježi od te bagre koliko te noge nose... bar im ti možeš pobjeći ako mi ne možemo!
hehe dobar!
BRAVO AMELE - SINE BOSANSKI
dje si ba Hrasno, sta ima
Politikom se bave oni koji vuku zestoke traume iz djetinjstva. Koji su sluzili za zajebanciju pa sada kroz politiku se svete svima
vise je amel uradio za bih nego ove guzonje otkad "upravljaju" drzavom