Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prevozite ga nigdje, jos samo fali da opet pobjegne ahahah
@Improvizator2 alal vera batice. :D
@Improvizator2 sta debilu mrtvi
...jbt...k'o da ja Alkapone...bruka i sramota,obični kokošar,a MUP pravi cirkus za narod,...pa to se preveze svezano u golfu 2,dovoljna su dvojica ljudi i u tajnosti vozi ga gdje hoćeš...amateri bez granica !!!
@Hiperboreja ...haha,pa i treba...!!!
Sud nema dvorište haha sa ulice se ulazi.
Ma svezati ga ko Hanibala Lektora i preko zvalja staviti brnjicu da koga ne ujede.Sinoc na TVu dokaz, koji jad od cuvara radi u zatvoru, svi se nesto guzaju a ON sjedi u hodniku za stolom umjesto u celiji.Ponasaju se ko policajci kad im das 100km,vidi se da su potplaceni.
Hanibala su vozili na viljuškaru hahaha
u titino vrijeme bi mu skinuli 40 kila mase..lezao bi svezan u isusovoj sobi pa bi karine bio sila
koji klosar fuj...
Aman sto je bilo neobicno ovdje na klix - u kako odselio u Zenicu 😂
Pobjece vam opet ali sad ce pametnije buhhhhhaaàaaa zatvori bagru i nepustaj im kisika a ne uvjeti u zatvoru ko u hotelu 3 zvjezdice
ma bjezi on opet...
Zar je metak toliko skup, da se ovo nemoze rijesiti po kratkom postupku.
Mora se priznati da su sosoni hrabri, ali glupi i zatucani..Sa toliko love on bjezi u Fojnicu😂😂😂
Treba ga prevesti u kamion hladnjaci, sa ostalom stokom.
u Zenicu kada podjem ja, prati me 5-6 drotova, Kreco Hakija presudila mu cakija.....
Momak prekucao igricu, pokazao koliko smo los sistem, pokazao sve slabosti uhljebljivanja u sigurnosne sluzbe. Dzabe se sada perete.
Ne zna se ko se je vise nagledao akcionih filmova- ili Sejfovic koji je bjezao kao Rambo, ili ove kornjace sto su si umislili da su SWAT 🤔
top vijest,,nema sta,,,zamarajte nas sa kriminalom,,,SEJFOVIC,DODIK,COVIC,BAKIR,RADONJCIC ,SEJFIC i ostala politicko-kriminalna bica,koja nas opljacka poubija,,
@Improvizator2 Zahvali Klix-u što ti dozvoljava da prosipaš šovinizam, fašizam, nacizam. Stidi se... a vjeruujem da te se i tvoji roditelji stide.