Komentari (460)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija hapsenja, iza grmlja se cuo glas: Amele predaj se, znamo da vise nemas kredita na karticama ...
@jednobojnaduga Ostro im je prijetio prelaskom na pretplatu ...
@jednobojnaduga brate tko god da si svaka ti cast nasmijao si me do suza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Locirali ga pripadnici OSA-e a prijavio ga mještanin? Svi saradnici uhapšeni ali se jos traga za jednim?
Ima stelu u Telecomu.Pohapsiti sve tete sa trafika sto prodaju kartice .I Hama klesara sto je pravio zid oko releja na Bjelasnici .I onog sto je napravio vodenicu bez podruma
Nevjerovatno je izvesti filmski bijeg iz CZ-a,a onda za 9 dana doci cak do Visokog...koja kontradiktornost...
Pa Visoko je mali grad, morali su ga poslati negdje gdje ga ovi naši spretni policajci znaju naći. l na ovo su osam dana potrošili, ne daj Bože da su ga na kakvo veće mjesto poslali i gdje nema mlinara.
Sad ce mu biti veselo.
Njegovo bjekstvo je samo pokazatelj da je sve truhlo u ovoj napacenoj drzavi, od portira do predsjednistva. U svim strukturama postoje insajderi, kod pljacke Cargo centra pa evo sad i prilikom njegovog bjekstva. Kako je moguce da ima pistolj unutra, ko mu ga je proslijedio? Tu dvojicu zatvorskih cuvara koji se sumnjice treba podhitno nogirati i da vise nikad posao ne dobiju. Djubrad!
Pravi profesionalac. Čak je osam dana ostao na slobodi. A ono sada priča ometao relej, mijenjao kartice, nepristupačan teren....Ko da su Buci Kolumbija. Jedan običan papak koji ima mozga za osam dana bijega. I to ti je.
Čovjek glup komunicirao preko smartfona koji se prate. Da se ušutio našli bi ga al u k....
Ne kontam kojim carobnim metodama je mogao ometati relej?
"baco sihire"
Više sreće drugi put. Ž. Joksimović
Lik je,znači,Oštra Nula... :)))
znači bože
Ako ništa sada u drugim zatvorima oduzimaju telefone od osuđenika i pritvorenika da ih ne bi zadesila sudbina ona tri mamlaza iz sarajevskog zatvora koji su ovome pomagali i pravo je promet doturanja telefona po ćelijama opao ovih dana ravnatelji ne znaju kako namaknuti minus u kasi.
Nikada ne bi bio uhvaćen da nije pisao komentare na klixu.
jes krimos, ali je i diletant ... pravi mafijasi vode državu
nije tip vrijedan da se toliko pise o njemu samo mu dizu rejting,eto ga dosao na nivo dodika po medijskoj paznji trrbalo ga ubiti u sumi i staviti tacku na slucaj
Amel Sejfović je za osam dana, koliko je bio u bijegu, promijenio 20 kartica za telefon, ometao je i telekomunikacijski relej, a pokušao je i pobjeći policijskim snagama pri pokušaju hvatanja, ali je uspješno savladan. Policija i to jos "specijalna" je pokazala da nije sposobna ni za sta , Sejfovic ih 8 dana levati po Visokom , ometa telekomunikacijski relej i da ga nije seljak ocinkao ne bi ga jos uhvatili . ccccc Sada sve do i jedan kod Sejfovica u celiju na obuku 😂😂😂😂.
@rahmetliTitoo u filmovima to rade mnogo brze ali jbg film traje 90 min pa se reziseri moraju malo pozuriti. Ovo je stvarni zivot i svaka cast policiji.
Zahvalite se mlinaru, mamlazi, inace bi vi jos Visoko pretresali k'o da je New York