Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nismo u NATO odkud sd da molimo da nam daju podršku,e ovo je izdaja komšića i bakira jer da je potisan anp to bi značilo da po automatizmu idemo u nato a evo sad jadni mole da im ponude šta god da bi u BiH mogli sirotnjni prodati patriosku.
Nemojmo se zavaravati, trenutna konkretna podrska HATO-a u BiH je u vidu par starih zrakomlata iz 60-tih koji se remontiraju prije svakog polijetanja. Nekoliko zajednickih vojnih vjezbi i sto je mozda najveca podrska je ova usmena, obavjestajna. Ipak ima tu nesto, jer Do-Dick bi stalno da se autonomizira, referenduje ali nikako da se i odcijepi. Na nama je ipak da napravimo gradjansku drzavu RBiH na izborima te da se rijesimo zavadjovaca naroda.Na zalost ne vidim pravu patriotsku snagu za BiH.
Pitaj je Podzicu sta je njena dužnost da ti nabroji kao što radiš po Ministarstvu. 😂😂😂
A gdje je SIN !!!
Jesmo li MAP-u ????
Kako vazda izaberu najgoreg od ovoga ljigavca Podica nema goreg.....
Nama NATO ne treba mi se moramo uzdati u sebe, protiv nam zajednickog neprijatelja domacih izdajnika koji se sami zahebase i sebe proglasise strancem u svojoj vlastitoj domovini. I sad se moraju iskazivati i pravdati da su konstotutivni" A generali im pelene mjenjaju, i ponekad ljutu popiju. A njihova djeca divljaju i uzvikivaju hey mi smo konstitutivni.
Kako su se proglasili strancem ako viču da su konstitutivni? Kako to ne razumiješ tako ne razumiješ ni potrebu za NATO.
Ako smatram bosnu svojom domovinom onda zasto bih imao potrebu da naglasavam nekome da sam konstitutivni. Glup si ko K*
Samo partnerstvo i saradnja..da ne zaborabim, hvala Americi na danasnjem uvodjenju sankcija laznoj drzavi kosovo kao sto su i najavili. Najavili su i povlacenje americkih vojika sa teritorije KiM. Sve ide po planu i to mnogo brze nego sto Sam predvidjao.
Amerikanci obozavaju male muslimanske narode , samo sto bosnjo ima krive ugljikovodike , a amere zanima tekuci a ne ugljen , vi ste njima vazniji i od kurda azera libijaca jemenaca pastuna i tadzika rohinjia i ujgura ...
@gooUser1564987275 idi nagni se neka ti ga vljadika zavuce...
@gooUser1564987275 ne postoje "muslimanski" narodi, već postoje narodi koji su većinski pripadnici islamske vjeroispovjesti, ili neke druge vjere, ili nemaju čistu većinsku vjersku pripadnost. A narodi su narodi
Ne tako davno smo gledali Mima Sahinpasica na TV-u kako ismijava ministricu Turkovic, kako posprdno prica o njoj, aludirajuci kako nezna zasto je izabrana, kako je uhljeb itd... E pa moj slijepi Mimo, evo bas zbog ovog i ovakvih razgovora je ona ministrica. Da se bori za BiH i da zna da se bori za BiH. A ti samo nastavi da lajes, jer to ipak govori sve i tebi.
svima smo vazni, a niko ovog Dodika ne mice
Štaš čojeka micat, potpisao lik aktivaciju MAP-a bez kojeg ne bi bilo ni ovog sastanka.