Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA vanjska politika: - Vijetnam - Afgenistan - Irak - Egipat - Libija - Sirija (ovdje su se bas pokazali) .....
...neovosno pravosudje uz vasu svestranu pomoc (...). Pa bolje i to, kada se ovi nasi govnari ne mogu dogovoriti ko ce vise ukrast`.
Hajte vi meni navedite i jednoga ko ima para ili obnasa neku funkciju a da sluzi zatvorsku kaznu ? Sta nam vi Ameri vise laprdate ko da smo maloumi a vi isti sjedite stalno sa njima.
U BiH gradjani su ogorceni na rad Pravosudja BiH. U ime sudova odlucuje umrezena sudska mafija kako je potvrdila i presjednica suda BiH. Sudovi su zavisni i pristrasni. Presudama sudova BiH brutalno se pljacka imovina gradjana BiH kojim je danas jedino preostalo da od vlastite drzave stite svoju imovinu RAFALIMA. Ja vodim 20 godina pravni protiv drzavne mafije BiH za pravnu drzavu BiH. Protiv sudija suda BiH Lalovic i drugih sudija podnio sam krivicne prijave tuzilastvu u Sarajevu i SIPI!!!
sarajevo je inace jedini grad na svijetu gdje za ministra imanuju covjeka koji je u zatvoru....a posto je u zatvoru ne moze da dodje na sjednice...a posto ne moze da dodje na sjednice....one se ni ne odrzavaju aaaahihihihihihihihiii
Tako je, transparentno i neovisno kao u čemerici kada su crnci u pitanju.
mesanje u internih poslova drugih drzava.
Pravosudje kod nas ne moze funkcionisati neovisno,kod nas se koncept vlasti temelji na moci pojedinca i partije.