Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko da moze da objasni zasto ovo rusko gowno automatski reaguje i brani ovu genocidnu tvorevinu ...pored onoga sto mi znamo a to je da su ista gowna i jedni i drugi....nego da pita ovog ambasadora Rusije sluzbeno, zasto on reaguje na svaki pokusaj promjene ovog genocidnog rezima u ovom posranom entitetu?
@HerzRS ...kosovo..vojvodina,sandžak..
Haha. A na bombardovanje '99 sakrila se Rusija 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
hajde sad sve ukinite, zabranite bh bagri da se bavi politikom, postavite svoje ljude u fotelje i vadite ovu nakaradu iz g*vana. 80% stanovnika nema 3 obroka dnevno, 95% jede smece, samo 3% privilegovanih ima osigurano kompletno liječenje, svaka tri mjeseca jedan manji gradic napusti nakaradu, a vi se SAD nasli raspravljat o imenu i igrat se rata
Ovo sijedu pogan treba pod hitno protjetati iz BiH i ograniceno zatvoriti tu ambasadu sve dok neko ne dodze na tufunkciju ko nece biti ovako pristrasan i ko nece biti ovako ne odgovoran prema svojoj ulogi koju ima ovdje
Promijeniti ime pod hitno! Nije to nikakva "republika" a pogotovo ne srpska.
Ma mozete da ga pusite ambasadori
incko zabrinut ...
Al se brinu brate, što se ne brinu na izjavu Dodika na odcjepljenje i odlikovanje zločinaca, negiranje genocida...ili na Čovića što veliča zločince i opstuira Federaciju...Treba ovog ambasadora odjebat odavde, nek pravi red po Aziji!
Jesu li raspravljali i o negiranju genocida, negiranju bosanskog jezika, neustavnoj proslavi Dana RS, o separatistickim izjavama clana predsjednistva, o nepriznavanju rezultata popisa, o odrzanom neustavnom referendumu, o prijetnjama ocjepljenjem itd itd...
Eto sad mozemo vidit kad gowno razgrnes koliko smrdi
Da je bila inicijativa SAD, umjesto SDA, odmah bi prošlo.
Pita me neki dan Henrik, moj kolega sa posla, sta to nije u redu sa Dzikanima. Kad sam mu objasnio da su to mutanti koji vec decenijama porodicno, u najvecem redu i miru piju vodu zatrovanu lesevima iz masovnih grobnica, covjek samo problijedi i otrca da se ispovraca. Srecom tu je bio cistac Mitar, crnomanjasti i pogrbljeni Dzikan, pa se odmah dao na ciscenje Wc solje. Eto vidis da i od Dzikana nekad bude koristi, rekoh blagim glasom vidno potresenom skandinavcu.
@SejfudinNJutn Ne razumijem sto zelis reci Dzikane? Ovo nije duhovita dosjetka, vec anegdota iz stvarnoga zivota. Ni moj radni kolega Henrik nije u pocetku vjerovao da u 21. vijeku postoje nakaze koje svjesno piju vodu zatrovanu lesevima iz masovnih grobnica, ali par pretraga na guglu ga je uvjerilo da uistinu postoje mutanti u Evropi zvani Dzikani.
Ne vidim razlog za sazivanje. pa to je jedna stranka objavila i to jos nije zvanican zahtjev kroz drzavne organe. Sad treba sto god sta kaze sazivat sve ljude (doduse treba im povod da nesto rade).
lauferm pa mozda sto vam niko nije objasnio da je to rusenje dejtona,u dejtona je alija potpisao ime .republika srpska.
Pitanja PIK-u i OHR-u - Svi smo dana 9. januara 2019. (kada su obilježavali neustavni Dan genocidnog entiteta) vidjeli četničko orgijanje u Srebrenici, gdje je počinjen presuđeni genocid. Možete li zamisliti da nacisti tako orgijaju u Aušvicu? I da postoji nekakav njemački nacistički entitet, da li biste podržali njegovo postojanje?
al Bosnjo će uvijek da leti za nektarom, janom, i svim kladionicama i da im puni djep..A isti taj djep financira ove stranice da kvare imidž BiH.
Pitanja za PIK i OHR - Zasto ste smjenili sa pozicije pokojnog Paddy Ashdown-a ??
Pitanja za PIC i OHR - Zasto ste smjenili sa pozicije pokojnog Paddy Ashdown-a ??
Citirat cu Vizental-a : ‘Navikavanje žrtve na rezultate genocida je također genocid.