Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bevanda se ponaša kao da mu je babo ostavio budžet a ne građani porezi obveznici ga napunili
Lik se ne odvaja od budzetske sise zadnjih 15 godina
Da! A mi gledamo i aplaudiramo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bevanda se nije pojavio, koja mumija, ne znam sta OHR ceka...
vala bas mumija
Satlerovi sampioni EU integracija Covic i HDZ ! Nosioci eU vrijednosti ali iz EU 1941
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan odgovor: Komšić 2022!
Kazniti ga najstrože. Dosta smo taoci ovih /triju/ lopovskih stranaka.
Eto šta će te vi sebi ponovo izabrati. Pa neka vas mlave kad ste stoka.
Gdje je ta drzava kvinta? Ili im treba neka kinta????
UZPovci i GENOCIDASI,od 92 god.rade zajedno na rušenju jedne nam jedine BiH.Patriote BiH,pamtite,pa u oktobru skinemo ove neprijatelje iz vlasti.Dosta ih je više,bez milosti prema njima.Zivjela namjedna,jedina BiH.
Fuj!! Ovaj meit ucjenjuje čitavu zemlju.
Nejma buĐeta nejma novaca
Dočekali ste da vam ga Bevanda meće, a sad on neće da ga vadi.
Skloniti ga sa tako odgovornog mjesta !!! Pod hitno . Pa nek se onda zali na tu odluku , i kako nisu ”RAVNOPRAVNI ” !!!! Sramota !!!!
Postavit ću jedno logično pitanje - Zašto svi ovi silni predstavnici međunarodne zajednice ne pritisnu kompletnu političku svitu da usvoje budžet u roku od 7 dana? I na taj način završe i priču oko financiranja izbora i oko budžeta... U tom slučaju ne bi bilo ni na jednoj strani onih koji bi se osjećali da su manje ili više 'pod pritiskom'.
Iz istog razloga što nemogu nametnuti ni izborni zakon, a zbog toga ti se ovo i događa. Ili bi ti da međunarodna zajednica selektivno pritišće samo što je vama po volji?
pa blokada je po zakonu, kao i izbor Sejde. Ajde nebudite licemjeri
Kritike ovome i sličnima (previše ih je) ne znači ništa. Samo kazne, represivne mjere!
Surovali su sa srbima, ko biva ovi ce im nesto pomoci da razvale drzavu, onda su pokusali ucjenama, pa sa rusima...a sporazum im se ne zove slucajno vasingtonski.
ovo smo si sami krivi kad cirkuze sa nasim parama rade sta hoce....naj giri narod na avihetu ali najbolji za politicare...sta nije jasno
Nisam prije ali ovaj put definitivno Bake i SDA.