Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ambasadori imaju sa uspostavljanjem diplomatskih odnosa sa nižim nivoima vlasti, koji nisu državni. Na primjer, prethodni britanski ambasador je bio čest gost Zeničko-dobojskom kantonu, pa sad imamo rudnik teških metala koji se otvara. Ovaj trenutni ide okolo u priča o da je "BiH bogata novim metalima", potražite, da bi lakše mogli otvarati rudnike.
"Ambasador Norveške u BiH otvoreno je poručio predstavnicima pojedinih ekoloških organizacija da ne bi smjeli da se protive istraživanju ruda i minerala u BiH, koje podržava Norveška, s obzirom na projekte koje finansira ta država." - "Ambasador je uzvratio riječima: "Kako vas nije sramota? Mi vas plaćamo, a vi se protivite", prepričao je Dakić razgovor."
Do sad smo govorili da bi nato trebao biti u Brčkom ali izgleda od toga nema ništa, Brčko je u prvom planu nedo Bog rata. Patriote moraju imati spreman plan da u roku 24 h spriječe spajanje dva dijela tzv rs-a. Posebnu pažnju posvetiti hrabrim pattiotama u Maoči jer su najbliži i najbrži bi bili.