Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na facama im covjek vidi da oni nemaju pojma o cemu on prica. A ni ne zanima ih bas previse.
Nemamo ni mi pojma šta pričamo...
Srbe opet spašava mrska Amerika
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodik se nesmije pojavljivati ni na jednoj američkoj ceremoniji lik je na crnoj listi kriminalaca, koja ironija a sjedi u predsjedništvu
@aljo83 Dodik je kanta u koju svi pljuju, i on sam je svjestan toga
Dosli da se vide,fol slusali,otisli na bankomate da podignu plate i kucama...pisaj po sirotinji
poredali se u vrstu ko djeca
Pozabavi se Ambasadom Nelsone i konzuralnim sluzbenicima.
I on je poslao snaznu poruku??? Svaka mu čast
Vrh mi je ovaj video od 8 sekundi. :D
A što su razvukli tendu...
ovaj dzaferovic stoji isto kada starci naruze dijete svoje
SAD se izborila za nezavisnost od Britanije. A mi smo se borili za nezavisnost od Srbije i evo još se borimo sa ostacima sljedbenika velikosrpske ideje.
Stvarno tuzno da klix poimenicno nabraja dosta nize funkcije koje su bile prisutne, a da dosta funkcionera sa vecim titulama nije pomenuo u clanku. Samo jos jedan od dokaza neprofesionalnosti klixovaca.
Joj kada vidim ovo "snazna poruka", "jaka poruka" itd. U cemu mjerite je li neka poruka jaka?
Gospodine Ambasadore, nije da ti se miješam u pos'o, ali kad si ih već sve ovako postrojio (a da si još neke pozvao) trebao si ih sve redom išamarat, a onda im pričat, ...možda bi im onda nešto prešlo iz "gusce" u glavu....
On je naglasio da uspjeh BiH ne zavisi od toga šta međunarodna zajednica može uraditi, već od onoga što građani BiH mogu uraditi za svoju zemlju - ako o ovoj izjavi ovisi budućnost BiH, onda nažalost po mom skromnom mišljenju nema baš neke svijetle budućnosti za vašu zemlju.. Mnogi njeni građani nažalost čak
@Raguseo Niti ne žele živjeti u njoj, a kamoli da bi se potrudili da naprave nešto kako bi im bio bolji život. Ne shvaćajte ovo kao podhebavanje, nego zaista kao žaljenje što se sustavno iznutra rastura ta lijepa zemlja, i to ne samo od strane Srba i Hrvata!
Mi se umorili od silnih priopćenja ...
Postroji kerove.
😂😂😂😂 Pa ljudino BiH ide ka kamenom dobu.E jesu zaostali ovi Amerikanci.Čuj jarane škola više nike bitna. E jest me ljudima nasmijao.