Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed,olaksati papirologiju prvenstveno a vasi dolari su svugdje u svijetu dobro dosli kao i svaciji dolari .A sto se olosi balijske ,srpske i rvratske tice,nece vasa dusmani Bosne biti zadnja pitace se i bosnjaci nesto
Kako niste zadovoljni investicijama? Vehabije na sve strane, prave sela, kupuju placeve. Baš ste nezahvalni...
Nema ništa za BiH, zato ima za Srbiju, sve preko guzlati srbski konobarica i tzv.starleta, prinčevi žene konobarice a ovdje kad dođu samo bi nam cure jebavali onako bratski besplatno. Samo uvest pravilo nema kokenzi dok se neplati, pa će bradonjepoćet i ovdje ulagat. A treba pofatati i one kuvajcanke po Ilidži , možda i one nešto ulože.
Problem u BiH je sto SDA nije sposobna omoguciti razvoj. Ali jos veci problem je opozicija koja koci i one projekte koji bi doprinijeli razvoju.
sikter, bradata govna
Za neke ozbiljne investicije potrebno je prilagoditi zakone (olaksati) investitorima da dodju do potrebne papirologije ... Naravno voditi racuna kad se radi o stambenim pitanjima da prioritet imaju gradjani BiH, kako se nebi stvarale neke Kineske cetvrti... kao u USA...gdje zakonI ....nemaju pristupa . Ovom prilikom moram spomenuti investitore iz Dubajia koji zele ucestovati u projektu Trnovo ,ne pojmljivo je da jedna firma ceka na promjenu imena ...godinu dana!
Dragi moji TAKO SE TO NE RADI! Odite vi sa 17 miliona u bilo koju clanicu EU ili bilo koju drugu funkcionalnu drzavu i recite im da zelite otvoriti firmu pa da vidite za koliko vremena ce vas cekati SVA POTREBNA PAPIROLOGIJA NA STOLU ( 7 dana max) i jos ce vas pitati dal zelite da vam sve to dostave kuci na adresu. Sve vam se zavrsi da ne maknete iz stana,dok kod nas morate trckarati od vrata do vrata za isto preko godinu dana minimum i upitno je dal ce se sve potrebno ikad dostici.
..Arogantnost nasih birokrata i nestrucnosti nas je dotukla. Uposlite strucne ljude a ne slati mamlaze da "uce" po drugim drzavama jer mamlaze ne mozete nauciti i kad vide vlastitim ocima i cuju vlastitim usima opet ostavljaju komentare tipa "oni bi da im se sve servira" pa naravno da se to ocekuje za kolicinu novca koja se ulaze. Kad gradjanin ove drzave ima problem da doddje do potrebne papirologije sta onda stranac moze ocekivati?
Nemaju "kad" od ulaganja po Srbiji....
Zar ima investicija od njih u BiH ?
Vjerovatno da nema. Kod nas uvijek neko koči, jedni, drugi ili treći!
a ko je zadovoljan osim Izetbegovića i par daidžića
za sad me samo jedan daidžić ne lajka ..
@Trener .. au, evo ih 9 .. haman sam im u familiju dirno