Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to neko platio da bi se tako pisalo bez dokaza o bosni, za njih su sve vehabije teroristi. aa ako je Bosna kolijevka modernog dzihadisma sta su onda Francuska,Belgija,Njemacka gdje se svaki mjesec neko digne u zrak
IMA ! TV N1 snimila razgovor sa talijanskim novinarem, emituje se danas u UDRANOM terminu u 19 sati ! Novinar tvrdi da ništa nije lažrano. A meni nije jasno šta bi moglo, biti lažirano, OSIM IZJAVE SIPE: Oružje izgleda pravo, prodavi govore talijanski, konzumenti su droge , kuće su bogati hoteli a ne sirotišnjske potleušnice i na kraju naselje Vojno - Mostar gdje je oružje isprobano nije izmišljeno. POGLEDAJTE PA ZAKLJUČITE KO LAŽE !
Predlažemo da nadležne američke službe pogledaju pa da od Fadila i Jelke u Washingtonu traže obrazloženje !
@plaq Nek pogledaju pa ako nije istina da ti posalju jednu sudsku cestitku za sirenje dezinformacija,narusavanja ugleda drzavnoj instituciji SIPA...
Ovakve navode ako nisu tacne treba argumentovano demantovati ,podnijeti tuzbu i napaltiti odstetu. Sve to radi lobi a znamo i ciji za ogromnu kolicinu $$ .
@tuzlak478 Dobili smo izvinjenje od BBC-ja i The Sun -Javno se izvinuli The Sun poslali video sa lica mjesta a BBC-ju pismo. Ima ljudi koji ne dozvoljavaju neopravdanu ljagu na BiH i kojima je stalo do ugleda ove drzave.
nije to nista sta sve moze o vama mudjikanima da se isprica. od onih glava sto ste sekli mnooogo pre ISIS--a preko genocida sto su srebrenicani pocinili pa do danjasnjeg bojevanja u redovima ISIS. ovaj italijan je genije.
@MujoSrbosjek naravno, balkan bi dobrim delom bio ISIS2