Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doslo vrijeme da se normalan covjek mora izvinjavati nesposobnima
... i precizira da nije zelio reci da je "sokiran neznanjem bh. političara o Evropskoj uniji" nego "prijatno iznenadjen neznanjem bh. političara o Evropskoj uniji".
I ti pustio Kraakove u BiH.
Covjek je iznio svoje misljenje otvoreno.
Nema potrebe da se izvinjava, covjek je rekao sve kako jest. Istina boli jedino lopove i prevarante, a svako ko je posten ce aplaudirati na njegove izjave.
gospodine kraak e nek si lopovima reko i reci im opet gdje god ih sretnes da su primitivne neznalice koje samo znaju drzavu pljackat
Samo im covjek rekao malo od onoga sto im treba reci