Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim! najbolji ambasador ikad! čovjek je "o sebi pri sebi" što bi rekli stari ljudi, veliki respect!
Fini gospodin! Postovanje!
I kao što možemo primjetit, sve svoje aktivnosti obavlja bez obezbjeđenja - čovjek se ne boji naroda dok je među narodom, onog trenutka kad postaneš Bake, Ćova, Dodo postaješ i meta naroda...
neka tebe fido u 17% i nemoj mimo Lapišnice!
@Vujadin kako ćeš ti nekome ograničiti slobodu kretanja?
Da nisam Bosanac ,bio bih Englez, jer volim njihov humor ,knjizevnost, odmjerenost u ponasanju, njihovu organizovanost, njihovu otvorenost prema promjenama i uskladjivanje sa modernim vremenima ali sa ugodnim primjesama tradicije.
Kembridž svake godine pravi iftar na otvorenom. Nemaju oni komplekse kao naši Balkanci. Oni i namirišu vrijednost.
Lik mi djeluje baš normala. Ali nije ni čudo kada dolazi iz zemlje gdje je ovakva vijest normala: Birmingham, UK: Eid celebration in Europe took place in a UK park today with over 140,000 Muslims gathering to mark the end of Ramadan.
Hahahaha alaj smrde pjene, divota...
Ko jeb be ovog ćelavog natzi-papka !____Kao da je njegovo mišljenje relevantno .
@AlejaBorova hahhha nek si ti RELEVANTAN ahahha
Libo me za ganje .
@DULG idi drkaj ga
Metju zna šta valja😉
Jeli bolji somun ili pola somuna? Jeli pola somuna neka stara tradicija serviranja cevapa ili bezobrazluk? 😒
@Libertino Jel se zajebaješ il ozbiljno pitaš??Nekad su somuni bili mnogo veči i zato je nastalo "deset u pola" al kako reče rahmetli Mrkva sad su manji i ide deset u čitav.
Met je Bakirov rodjak, nemojte se cuditi sto je naklonjen Bihari Njihovim venama tece narandzasta krv
Lik je sinoc na teravih namazu gledo ligu prvaka,ukljucio mob.klanja i gleda.Svasta u ovoj Bih.Kad sam danas vidio sliku,zanebesalo mi se
@RajaIzMahale7 daj ne seri
Respect!