Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti ni zandarmerije...mogu napraviti rezervni sastav beraca gljiva
Kome se Eglezi natovare na leđa taj je najebo ko zuti.
Dodik ce sam unistiti RS
Cuj vidjeti sta se podrazumijeva pod cinjenicom da drzavna paratvorevina ciji je vojni, policijski i politicki kadar presudjen za genocid, terorizam i druge ratne zlocine, transformise policijske u paravojne snage...Hahahha , sto se svi prave ludi...
zna gospodin ambasador odlicno sta je zandarmerija. nego se pita sta ce se pod tim pokusati provuci u ovom slucaju. mi smo strucnjaci da kazemo jedno a radimo drugo.
Jedino mogu napravit rezervni sastav drvosjeca , ili nesto tako slicno !
Gosp.Field legenda i facom i izjavom , da se sve treba dobro izbistriti
Velika prodavnica oruzja ☝️🍻
rs žandarmerija jestjednako: skup nabildanih plačenika sa sumnjivom prošlošću koja bi služila kao zaštita vladajuće strukture u slučaju da ista treba da završi u kontejneima kao u Bugarskoj prije par godina.
Smijem se kladiti u ručak ko god želi,ja kažem još četiri (4 ) godine Dodikove vladavine, rs entitet neće postojati.
Pod žandarmerijom sigurno podrazumjevaju besplatne mišiće u hordama koje će prvo strašiti građane RSa, tj većinom srbe, pa onda turiste. Do se te horde ne pridruže organizovanom kriminalu.
Joj dok jednom ovom "rednecku" pukne film
Jesil zabrinut?
Federacija treba uvest FBI na savakog zandara 2 FBI agenta hhahahahaha
da je ovaj Field hrvatski ambasador, odmah bi bilo da se mjesa u unutarnje stvari suvere drzave bejha
Šta oće ova prikaza od ambasadora? Nije njegovo da se miješa u unutrašnju politiku naše zemlje