Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZRAEL-GENOCID
Republika Šumska - GENOCIDNA TVOREVINA .
jos malo pa vi ce te rat izraelu objaviti,samo da zavrsite par bankarskih transakcija,od po koju milijardu dolarcica................
kako starim sve mi je vise i vise logicnije sto bog opici ovu planetu svakih 100.000 godina sa nekim meteorom i poravna ko zandar u kartama "olniju" i "dvicu makali"
Deder debeloguzani. Pošaljite oružja Palestini, pa da genocidna judeja vidi šta je rat. Palestina vapi za oružjem.O Arapi !!!
Subhan Allah ! Kako vas jos i nije sramota da se javljate i pokusavate da trazite opravdanje koje vise ni oni najgluplji ne mogu da prihvate. Od svete Poslanikove s.a.v.s. zemlje ste napravili americku i zhidovsku prciju , unistili ste Hilafet zajedno sa njima i stvorili porodicnu banana-drzavicu zvanu "Saudija" brinuci samo za svoj luksuz u palatama , dajete u bescenje crno zlato koje je vlasnistvo ummeta "bejtul-mal" za prljave i lazne dolare , i gde god se muslimani kolju i ubijaju Saudija je prva da ponudi "bratsku pomoc" u tepisima, serdzadama, i "materijalnu i moralnu podrsku". Sta imaju Palestinci od vase "podrske" kad od osnivanja vasa drzava nije ni metak ispalila prema Izraelu, a ujedno i sprecava svim silama one koji bi i goloruki da se bore . Plasite se svojih "prijatelja" da vam ne naruse rahatluk , a dobro znate da cete i vi doci na red ako i dalje zabijate glavu u pijesak, dok vam dusmani ubijaju bracu pred ocima citavog svijeta .SRAMOTA !!!
Prenesi ti toj ambasadi da je danas svijet obrazovan i da zna šta je masmedi i kako funcionira a posebice ako je pod Američkom šapom što mnogobrojni dokumeti govore o štićenu Kraljevine S.A. Niti vjerujem ambasadi niti tom spomenutom liku a nemogu vjetovati posebice kada se zna da je kraljevina gdje je bitan opstanak kraljevske porodice pod svaku cjenu jer to spada u plemena a ne u cilivizaciju, to što nikada kraljevina nije prigovorila USA i ista USA kraljevini a ima dosta počevši od zakona tipa da žene nemugu upravljati autom koje je USA prihvatio do onog da Saudija nije nikada osudila Američku invaziju na muslimanski svjijet što daje istinu o SAUDIJI kao izravnom savezniku Izrajela i USA.
Krv jadne palestinske djece je ponajviše na rukama debelih i nemarnih Arapa! Dok trenirate strogoću vjere na ženama vozačima, vaša "braća" krvare kraj vas! Dok "širite islam" po bjelosvjetskim džamijama, islam istrebljuju pred vašim očima! Dok se gušite u praznim besjedama i cjepidlačenjima, Izraelski avioni napunjeni vašom naftom pucaju po palestinskoj djeci! DVOLIČNJACI! LICEMJERI! FUJ!
Ni jedna zemlja nije kao Saudijska Arabija Govornik: Imâm Muhammed bin Sâlih bin ´Usejmîn Izvor: Kaseta: “Kashf-ul-Lithâm” Pitanje: Govori se da najveće zlo u ovoj zemlji potječe od vlade i da njezini vladari nisu Selefije. Odgovor: Tim ljudima mi kažemo da su kao oni koji su govorili da je Vjerovjesnik (sallallâhu ´alejhi ve sellem) luđak i pjesnik. Mi također kažemo: “Oblacima ne šteti lavež pasa.” Ne postoji zemlja danas, slavljen i hvaljen neka je Allâh, koja posjeduje takav Tevhîd i šerijatski zakon kao naša zemlja. Svakako ovdje postoji zla kao i u svim drugim zemljama. Činjenica je da je postojalo zlo u Medini čak i za vrijeme Vjerovjesnika (salla Allâhu ´alejhi ve sellem). Umrite dusmani ljubomorni... da njih Allah sacuva amin
Iz šupljeg u prazno...
Guardin je veoma ozbiljna novina, nesto kao nas Avaz ali obrnuto.
Prašinarsko hemistsko-semitske zemlje sa velikim silama stvaraju profit interent portalima.
ma njihov kralj a i okolne vladajuce dinastije su se usrale od straha sto ako njihove vojske poloze oruzje bez otpora kad Kalifat napadne, kao sto je bilo na sjeveru Iraqa
Zavrnite pipe za naftu i bicete sila! Ne kockajte u wegasu! Saljite vojsku u palestinu!! Vazda vam je neko drugi kriv!
Marš stoko prodana! Ne mogu da vjerujem da ni u jednoj arapskoj zemlji nema demonstracija podrške palestinskom narodu...i to su ova pogan na vlasti zabranile jer ljube američke i cionističke guzice.
KAKO VAS NIJE STID DA LAŽETE? JOŠ VEĆI GRIJEH JE ŠTOLAŽETE U MJESECU RAMAZANU.
aaaa pleme vam bahato... posaljite te vase ubice na izrael umjesto da ubijaju muslimane po siriji, iraku i afganistanu.... nikad od ovih al saud muslimana, i ostalih kraljeva i princeva po kataru, jordanu i drugim monarhijama...
Koja javnost "insigne"? Govori u svoje ime!