Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ih oni prime sebi u ambasadu.
@matrix151 nema ti od priče ništa. ovo je agenda, zacrtani plan i sad se jasno otkrilo odakle "vjetar puše". zašto oni naseljavaju ove potpuno nekvalificirane barabe tek ima da se vidi.
Đikani đikani
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti isti imigranti su sami sebi zapalili krov nad glavom danas IOM je glavni u toj priči sa pritiskom da se smjeste u centar grada Bihaća, Bira je od centra udaljena 5 minuta pješice,, IOM ih hoće u grad da bi Iomovci mogli ispijati kafe po kafanama, mrš nam iz Kantona smradovi jedni ilegalni i zabranit rad IOMu koji je direktno odgovoran što njegovi miljenici pale našu imovinu i hoće da ih smjeste u grad protiv svih odluka Vlade USK
nije ovo posteno, zasto se ne trazi da i kantoni sa Srbskom i Hrvatskom vecinom snesu teret krize, lako se mogu migranti transportovati i do Banja Luke i gdje jos treba
ako ih vec Njemacka prima sto im ne plati avion u Maroku i cao ! sta je ovo igra gladi , ko prezivi planine , granice , rijeke, sume , minska polja...taj je prosao selekciju i ostaje u Njemackoj ????
Vozi direktno za zemlje gdje žele i riješen problem. Zašto ih gužvati oo ovim planinama
od kojih bh vlasti, od istih onih koji nisu u stanju da zatvore granice za migrante na nacin kako je to ispravno uradila grcka, hrvatska, slovenija madjarska, austrija, ceska, slovacka, rumunija, bugarska... nek zatrazi od EU vlasti da ih vode gdje su posli. dosta je bilo vise ovoj napacenoj i glupoj bosni
Vi ih ne želite.Mi ih ne želimo.Niko ih ne želi.Mi svoje probleme ne možemo da rješavamo a ne da tražite od naših političara da rješavaju probleme koje su velike sile zakuhale.
Ako već ne možemo kontrolisati državnu granicu kako treba onda kantonalnu policiju na granicu kantona i ne dozvoliti ulazak migranata. Neka se onda skupljaju u RS-u kad ih već tako olako puštaju.
Naredjenja Ambasade se ne komentarisu ona se provode. Prvo Ambasada pa onda Allah.
Privremeno do kada? I gdje bi bili stalno smjesteni?
U Drvar, Prijedor, Bos. Gradisku... ili u Bosanski Novi, Citluk, Posusje, Orasje....
Samo ih gurat u Banjaluku i Medjugorje.
Ameri racunaju na njih a zbog cega, vrijeme ce pokazati.
Zašto SAD nešto traže od BiH nešto
Nek ih vode u Holivud, imaju tamo viška uslovnog smještaja
Prvi avion organizovati za ameriku ih poslati kad su ih toliko zeljni. Jbli ih oni a oni njih.
Primi ih sebi ambasadore, svakako vole pakšu više od čkapi, slični tebi!!!
U sa sa njima.
Dosta su Bošnjaci veslo sisali. Otvorite migrantske kampove širom Bosne i Hercegovine. 😘