Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E amaricka ambasado nevrijedja on nas nego vas vi ste ga doveli viga odvedite ima te moc ima te poluge deyton i nadleznosti visokog pa sta sutite njega vi necete da dirate a za sat vremena ga mozete urusit ali vi lazete narod Bosnjacki i namjerno ga pustate da pati ali pati i srpski uz to ali njima dovoljno 100g slanine i luka bijelog i on zadovoljan a ovaj civilizovan Bosnjacki narod nije naviko na to..Ali ima krivice i kod Bosnjackog naroda daje glasove ljudima kao sto je zlaja mada ja cijenim socijalizam al ga on prodo milokradu za svoju stolicu i jos kad su poceli asvalt krast sta drugo nekradu au SDA vise lopova nek postenih.Da mi je dozivit da Bosnjaci pocnu vjesat svoje lopove koda bi se ponove rodijo da znaju oni sehidi u dzenetu da nisu dali svoj zivot..
Ma Dodik samo jede gov.a, dok nama kolektivno negdje ne pukne film pa mu ne pokazemo sa kom se on zahebava, bas trazi belaja,i on i svi koji misle isto. Ako hocete srbiju,tjerajte se kolektivno u nju,a ato se tice te "republike"klju ste genocidom napravili,em cete je izgubiti em cete platiti za to. Besa!
Amerika se uvijek drzi po strani, ne petlja se u unutrasnja pitanja drugih zemalja, ne ucestvuju u rusenju nepozeljnih rezima, postuju suverenitet i integritet svih zemalja, ne pomaze finansijski ni vojno nikoga. Jednostavno su to ljudi "o sebi, pri sebi", gledaju svoja posla i vode miroljubivu politiku.
http://www.euronews.com/2014/02/07/us-embarrassed-by-apparent-hacked-phone-call-dismissing-eu-on-ukraine/
Jos malo ,svirat cete vi amrrikanci nekoj stvari.Leticete za koju godinu sa Balkana kao fisek.Slusam ovu karikaturu od Kerrya kako prosipa suplju.Rusi ne rade nista sto vec amerikanci nisu.Sve se vraca ,sve se placa.
Teorija zavjere o ne postojećoj zemlji!!! Ovo je dobar scenario za Piter Jacksona da snimi nastavak 'Gospodara prstenova' Fantazija o nepostojećim državama (RS), (HOBITON), (MORDOR) ITD,ITD.....
Što je Mordor Gondoru to je nama Srbija
onda na zalost - ako su apsurdne... ja sam se bas bio ponadao da ambasade zaista rade na rusenju dejtonskog ustava :(((
Ti i takvi kao sto si ti - sami od sebe ste u svojoj vlastitoj tamnici.
Jugoslavija nije opstala velikosrpstva, a separatizam svih ex-Yu republika bio je samo odgovor na tu pojavu, jer niko normalan nije zelio da trpi srpsku dominaciju.
Ja bas mislila sa su tačne :)