Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA SAMO ISTRAJATI U SPROVOĐENJU ZAKONa...
@Dmysteria kakvih srba i hrvata. srbi i hrvati su u hrvatskoj. bih sasvim normalno funkcioniše i bez bosanskih djikana i škutora. vi ionako ne volite bih tako da se i ne trebate miješati u predsjedništvo bih.
@p@pi funkcinora na 23,5%, u ostatku se ionako nista vas ne pita
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik stalno u predsjedništvo dolazi pijan!! Od druge zastave Bosne i Hercegovine mu se priviđa neka druga zastava... Eto ko predstavlja tzv. entitet republika srpska i kako on kaže srbe!!
Rudonja je u pravu. Treba ukinuti ured visokog predstavnika, jer da rade svoj posao Rudonje ne bi bilo nigdje na mapi.
ko ga handri kad je konj
Mile pusti islamiste bar danas, sad će Zvezda-PSG. Karaj ih sutra, a večeras Francuze
Vi ste ga doveli na vlast, vi ga i cuvate i stojite iza svih njegovih svinjarija. Da vama srvarno smeta Dodik, ukinuli vi ga jo Sadama i Gadafija.
Bravo Dodik. Samo he*bi islamiste u mozak kad kod možeš. Oči im ispadoše
jes evo pokakili se na srpsku zastavu ili obadvije sto imate. vi ste cirkuz narod.
Pancer Izvini, ali kako on ikoga ebe, ako je on taj koji kao razmazeno deriste pobjegne kad NE DOBIJE ono sto hoce? Pojasni malo tu logiku.
Opet se oni mijesaju u unutarnje stvari BiH
😂😂😂 Dodo kara ne vadi 🐖🐖🐖
Ono kad ideš po vlastiti mišljenje u strano veleposlanstvo jer ti nisi siguran u svoj stav.
KOGA BOLI QURRAC ZA STAV OKUPATORSKE AMASADE SAD-a ?
SAD je stvorila Dodika kad im je u cilju bilo da skinu SDS. SAD ce skinut i Dodika sa pozicije relevantnosti kad to odluce, itd, itd. I to sve dok ti i ja tapkamo u bijedi, pijuci price koje nam likovi poput Dodika serviraju.
Gospodin Dodik je apsolutno bio u pravu o neodrživosti i neprirodnosti ovog protektorata bejha. Razlaz prije proljeća...
Bosnje vi mozete biti gazde samo u svom Rezervatu 18,7 %
igre bez granica ... zabava za levate ...
Koga briga stav SAD o zastavi BiH - kada tema bude zastava SAD neka se jave.
KOMSICU REAGIRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMERIKANCI NAM SE MIJESAJU U JEDNU JEDINU, STA ONI IMAJU PRICAT O ZASTAVAMA, GENOCIDASI KOJI SU BACALI ATOMSKE BOMBE, UBIJALI NEVIN NAROD PO VIJETNAMU