Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je smijesno otici u Ameriku na 4-5 mjeseci, shvatiti da niko ne zna gdje je Bosna, niko ne zna ko je Dodik i Izetbegovic, i onda vratiti se i vidjeti da šaka jada Srpskog i šaka jada Bosnjačkog, zavlače par miliona ljudi i prave ih budalama.
Ma isto i u Njemackoj.
Ništa dok par avioncica f16 ne bude iznad Dodikove kuce, nece shvatit ozbiljno.. Al fkt nisam vidio covjeka da je veci seljak, a da se vise umislja.
I Naš stav je jasan, podržavamo cjelovite SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE, i TRUMP_a, kao što i SAD podržava cijelovitu BiH sa Miloradom D. !!!
Ustaše i ustaško cviće su se otcijepili referendumom od srpskog dijela Bih. Srbi ostaju na srpskoj zamlji iako su nacisti genocidom pod Hitlerom a sad pod nasljednici a NATO Hitlera očistili Srbe iz Bužima, Sarajevo i niz krajeva u Bih. Još bi da piruju.
Bravo RS , tako i treba . Vrijeme je da se uzmu stvari u svoje ruke i da sami krojimo , stvaramo svoju buducnost . Umjesto da nam je neki Sultz stvara. A ako ne , posteno , razlaz , pa nek svak sam sebi kapu kroji .
Ooop cvrc !
Realnost jebda bi bili brzi u reformama odvojeni nego ovako gdje svaku odluku ili prijedlog jednog naroda treba dobro preispitivati. Nismo sposobni da vladamo sami sa sobom a prepustiti Bosnjacima citavu BiH sto im je sustinski cilj bi bilo pogubno za sve.
Ovakva politika nas gusi evo vec 30g. Vrijeme je da etno-nacionalisti s jasu, da imamo normalno uredjenje kaobi svaka druga zemlja EU
Očto bosna mora konačno skinutii srbiju s vrata ili je nece biti.
Kad se u karpatlije sa laktaša poljuja stolica, on se hvata nacionslizma sa svojim krezubiim dziikanima
"podržavamo cjelovitu BiH" Cuj podrzavamo cjelovitu BiH, a podijelili je na Federaciju i Republiku Srpsku pa im i to nije dosta vec patrljak od BiH sada dalje dijele na katolicki i muslimanski dio. A gle cuda, za to vrijeme “ruski” spijun pusta dimne zavjese. E jadan li si Bosance.
Ja evo pišem iz njemačke, jel kome smeta možda? Ponosni sam mujo i kažem vam da neće proć rat bez mene, jer godinama ste nas obmanjivali i vise nećete. Razvalit probajte, ali preko mene mrtvog samo jer to je jedna moja jedina matična zemlja, druge ja nemam, ko ima aferim put pod noge ali ja umirem u svojoj Bosni i Hercegovini, nećete joj i opet naziv promjenit
Mujo uradio si se manje vina manje vina. Ne vrijedi to majmunisanje živaca.
Meni se ovo ne sviđa nikako i podsjeca me na prosle grozote, niko nama nece pomoci ako dođe opet do njasra. Ne znam, ali ovo mi je bas sumnjivo i ne sviđa mi se nikako.Ovaj Rudolf je gori od ong monstruma sto truhne u Hagu.
Opet Bajden izda bošnje.
BIH nema budućnost s obzirom da je 2 od 3 naroda ne doživljavaju svojom domovinom, i svakoj sili dođe kraj, pa će doći i Americi.. Kina i Rusija se puno toga pitaju za razliku od ptije 30 god. To je realnost, možda da Hrvati podržaji Bošnjake, ali vrlo teško, jer bez Htvata ova država puca... Hrvati su razvalili YU puno jaču državu, tako će biti i sa BIH.
Zna se ko je većina u BiH, I naravno bez većine se ništa ne može! Sve je ovo skretanje pažnje sa stvarnih problema, a ovim našim lopovima(političarima) samo krize odgovaraju!