Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic antievropski covjek!!
promovitelj antievrospkih vrijednosti 👍
i anticivilizacijskih vrijednosti ....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prc cova
Trojka mu je partner u tome, Trojka ili je glupa pa ne konta obične zakone, ili moraju Čovketa slušati da ne bi Dubai snimci radili, jer ne mogu drugačije objasniti sebi daa Trojka izvršava sve , da nas Ameri moraju braniti ne mogu da vjerujem
SAD očito počinje da shvata problem s HDZom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predsjedništvo je nebitno, nikakve naročite ovlasti nema, pa tako i Komšić.
U Africi bi se stidili takvog zakona.
Jel ovo opet UZP-ovsko magare dobilo po njusci od amera ? Ahahahahaha
Zasto ne mozemo kao kod susjeda i normalnog Svijeta da imamo pravo koje je jasno svakom normalnom covjeku 1 covjek=1 glas.
stace kontaju krenulo ih na sve stranee da i ovo ce bit..da se pitaa Bošnja u trojci mozee sve
Licemjerni kapo logora u Dretelju i Heliodromu neće treći entitet nego treću izbornu jedinicu. Tako bi uz njegov patronat 6% bosanskih katolika držalo čvrsti u šaci FBiH odakle se sistemom bankomata održava u životu oko 220.000 građana BiH.
..i ovom izjavom je de facto i završena sva priča o ovom prijedlogu. Američka ambasada je ponovo pomogla impotentnoj i neodrasloj trojci da se izbori sa nekim napadom na državu Bosnu i Hercegovinu. Čekamo novu umotanu prevaru i podvalu iz beogradske kuhinje koju će nam dr.Čović ukusno servirati da progutamo i krepamo.
Ali ni ovo nema smisla da se biraju tri clana, pa stotinu zamjenika, ministarstava itd. Treba biti jedan predsjednik, jedan premijer. Ali naravno to ne pase nikome jer odose stolice.
Pa tako ste je vi Ameri napravili,dati hrvatima da biraju svoje predstavnike,a ne podvalu Komšića,moeamo biti realni gdje živimo,dosta natezanje.
Pa tako ste je vi Ameri napravili,dati hrvatima da biraju svoje predstavnike,a ne podvalu Komšića,moeamo biti realni gdje živimo,dosta natezanje.
Hajte polako u lijepu vašu dizite natalitet....
…ipak se okrece…
Vi ste nametnuli trojkase u vlast a ti isti trojkasi su Čovicu obecali izborni zakon a Dodiku sud
Cionisticka posla…. Sve je to ista politika. Laz uciniti istinom, a istinu prezentovati kao laz. Dodo i Covic pioniri obmane i lazi! Duga i teska borba nam predstoji. Ali, izborili smo se kada nam je bilo najteze. Zilav smo mi narod, a njihova politika zadnih 120 godina je politika otrova, mrznje i otimanja.
Ukinuti izbor predsjednika od strane glasača. Neka stranke i parlamenti izaberu predsjednika ili članove predsjedništva. Kako god se bira ne valja.