Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američki tenk ga je doveo, mogao bi ga i odvesti
Reakcije OHR-a i Ambasade SAD-a na Dodikove nove prijetnje secesijom su u najmanju ruku cinične. Onog momenta kad je Dodik organizirao neustavni referendum trebalo je njemu i još 10ak ljudi zabraniti političko djelovanje i suditi. Ali to nije interes. Ovakav Dodik im je interes.
Ako pitate krimanlnu organzijacu SDA, reci ce vam su SAD neprijatelji BiH i Bosnjaka. Nema vecih neprijatelja BiH od Kakira novalica izebegovia itd..
On to priprema godinana a vi ga finansirate
Neko my dize rejting a onda dogovor s njim. Ili je doveden da marginalizuje onaj tvrdokorni dio srba koji su bili samo otcepljenje ili isksce iz obrasca kojim mu je obecano eventualno otcepljenje al da ne talasa.
Ova saopštenja piše neki kompjuterski program? Ovi pišu ovo isto svakih 10 dana, zadnjih 15 godina.
I očekivali smo od vas saopćenje, šta drugo ocekivati osim toga. Dodik je sve žešći, Cvijanovicka ga slijedi i šta.... Čekati ... Zar nije dosta čekanja. Čime vas Dodik drži u šaci?
Slazem se s Dodikom.Njihova saopstenja su smijesna i neozbiljna. samo pisu a nista ne rade
Sta reci, kukava nam majka ako nas SAD stiti. S druge strane jadni mi po ovakvom vlascu. Ne podrzavam separatisticku retoriku Dodika ali ni zastitu SAD. Ako SAD krene na njega, Putin ce ga definitivno zastiti tj pruziri podrsku. I Dodik I SAD
Teska bagra.
Ameri kazu nece mirno gledati. To znaci da ce ga klepiti po onim njegovim klempavim ušima.
U komentarima američke ambasade i komentarima ispod teksta je jasna mržnja prema srpskom narodu , hitno tražiti zaštitu prijateljskih naroda od pomahnitalih kauboja i ostatka zapadnih imperijalista
Ostro upozorenje. 🤦‍♂️Ovi postali k'o Rumenko Becirovic. 'Sram te bilo Mile. Bosnu ima ko da brani' pa guzicu u kraj dok ne prodje rat. Tako i vi gospodo. Pismom ga Ambasado. 'Bosnu cemo branoti do zadnjeg Bosnje'. Sad ga. Recite mu.
Op trt Milojka. Šta sad. Kako povući potpis da je dao saglasnost za pridruživanju Nato savezu.
Pa gledate vec godinama, idioti!
Gledaćete nemirno?
Nece mirno gledati. Borit ce se protiv Mileta i njegovih do zadnjeg Bosnje kao i Ukrajinca u Ukrajini a kojem ponovo nece uvesti embargo na oruzje. I ne samo to nego ce ponovo napraviti zasticene zone a koje ce (preko UN i sl.) predati taj isti narod nakon razoruzavanja koljacima zeljnim iskaljivanja bijesa , krvi, klanja, a poslije ce se svi smijati Seseljima u Haagu praveci show po sudnici. I tako u krug dok ne nestanemo kao narod ili budemo manjina u vlastitoj drzavi ali u srcu Evrope
Bla-bla-bla, what?
Pada i Mile ka i Milo i Bakir jos samo onaj krivousti ljigavac Covic
Prestanite nam mazati oci sa vjecnim laprdanjem o osudzenju i zabrinutosti. Djelujte vise !!!!