Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vam ljudi dokaz da nam EVROPSKA UNIJA NE DONOSI nista dobro (gledajte od ) 1:23:15 - 1:24:15 https://youtu.be/2d7OnBYoUTM
Dodik je u pravu. USA svojim angažovanjem na borbi protiv korupcije i pravljenju transparetnog sistema vlasti, direktno rade protiv RS jer RS počiva na zločinu i korupciji a on to još podiže na viši nivo.
Laktaski vepar nema nista drugo i pametnije da ponudi
Dodik jednostavno nadje neku novu glupost ili poptuno nevaznu stvar i onda pocne oko toga praviti farsu , a ono od cega se zivi uopste ne spominje ( nezaposlenost , kriminal i uzasno los zivotni standard) , prvo je dobio dva mandata na 9tom Januaru pa onda referendum pa sada fup u rs pa usaid a uopste nema price o zivotu i boljem standardu samo suplja , boze sacuvaj , a svim znamo kako je ubijen David i to zbog sina Cvijanovicke
Dodik je sa ovim izljevima srpBstva u mozak, a po naredbi svrbijanskih vlasti, poceo istoga dana kada je Kosovo proglasilo nezavisnost. Od Kostunice, preko Tadica pa sve do Vucica, Dodik radi sve sto mu se naredi iz Centra za propast Srbije. Dodik ce zavrsiti na stocnoj pijaci, niko ga nece htjeti ni za male pare. Iskreno se nadam da Srbija nece zavrsiti u gradjanskom ratu, mada sve ide u tom pravcu. Ko drugom jamu kopa...
hebo vas više Dodik ,maknite pašče i riješen problem ,kako hulju nije sramota ,milione dobio od iste te Amerike
Nikada nijedna americka agencija se nije mijesala u unutrasnje stvari drugih drzava. Pogotovo ne humanitarna. Spocitavati ovako nesto prijateljskoj USA je za zatvora.
Odjeba Duduk sam sebe ... Jug. osililo se pa izgubilo mjeru ...
I onda skontas da je Mile sa raznim teroristima na crnoj listi. 🤣
Gospodin Dodik se nalazi na crnoj listi američke vlade i to sve objašnjava. Nekakvi navodi o korpciji njenih agencija su jednaki navodima kolega sa crne lsite El Chapa i Eskobara o korupciji američke vlade.
Zna Dodik da su pare došle da se on sjebe, al nema muda to javno reći, jer bi mogao postati "saobraćajna nesreća" ili "kolateralna šteta".
Da sam na Dodikovom mjestu ne bih nikad smio sjesti u helicopter ili avion...možda bude kakav kvar na motoru, pa padne.
ma hajde mu nesto uradite ako smijete dodik je za vas gori od fidela ne smijete vi njemu nista samo se morate pravdat za sta vas on prozove on citavu zapadnu diplomatiju drzi u saci sa rusijom i kinom tako ste vi odugovlacili sa milosevicem i vidjeli ste koje je zlo monstrum napravio (balkanski kasapin)
@filozof07 jedino dzikan moze misliti da ona ista SAD koja je srusila Naciste, Sadama, i Japance sa samo 1/10 snage ne moze nista nekoj seljacini iz Laktasa hahahahhaha
U prevodu“spavajte mirno,sve je to šuplja”.
Koliko im je predsjednik lud toliko je i narod sto ga je izabrao.