Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro upamtite ovo sto cu sad napisati: Dodo je previse vezao eres za svoj lik, negovim nestajanjem sa politicke scene bit ce pocetak kraja eresa
"Iza srpske stoji milion ljudi" 😂😂😂😂 Na popisu vas bilo jedva 800.000 a danas jedva 500.000
Vidim ja meni nesto smrdi mobitel, otvorim klix, kad smrde mi se nakacile na komentar, vas vonj je nepodnosljiv, kako vas zene trpe, il i one smrde na haringu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Velicanje ratnih zlocinaca je potrebna na stocnoj farmi zvanoj Balkan. Krave i telad bolje daju mlijeko tj. glasove svojim cobanima. Najveca farma stoke zvana Balkan....veliki selam i pozdrav iz Deutschlanda za stoku!
Velicanje ratnih zlocinaca rade samo pripadnici zlocinackog naroda,
Clayton - to sam i ja rekao poslije skupa podrške osuđenom ratnom zločincu Sakibu Mahmuljinu u Zenici prije 4 mjeseca, pa sam skupio hrpu minusa...ne možeš ti zločincima otvorit oči
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
psi laju karavani prolaze... tkz bošnjaci nemaju hrabrosti da napadnu rs bez nato pomoći
Sta još treba da kaže ili učini da biste vi pomakli svoje gu. ice i nešto poduzeli. Klinton je izbore dobio na Bosni pa nije ništa poduzeo godinama, a Dodo sad s.re po vama.
A vi, neumorni botovi... dobro se prokontajte, ti kojima vi pomazete, dan i noć, ti isti bi vas zrtvovali u sekundi ako je za njihovu dobit. To ne isključuje ni vaše zivote!
Pogrešno je kriviti i napadati čitav narod! Ovo zakuhavanje odgovora Bakiru, Draganu i Miloradu, ali sigurno ne narodu. Nebitno koje nacionalnosti ili vjere. Vidite, primjer Palestina Izrael. Tamo (kao i ovdje) uvijek ista vlast... nema milimetra napredka, nema poboljšanja situacije.... hektolitri krvi proliveni... najviše strada civilno stanovništvo. Ne palite se na primitivnu demagogiju. Vlast treba da se skine i da ova jadna BiH nepokon počne da ide naprijed a ne non-stop unazad!
Eto, znači ne sekirajte sebinslobodno glasajte za koga hoćete. Ne morate za "svoje". Amerika nas čuva.
Nmamo mi sposobnog politicara, nama treba vojna vlast, srbi su nam komsije, a ni jedan narod nije sretan pored srba
Nek se Amerika bavi ekonomskim reformama a ne da pomaže muskovima i bezosima koje kakvim da budu milijarderi
Jooooj vise ovih vazda istih shupljih, povraticu
Opet samo ambasada.
Nemiri u Palestini a u Pakistanu sklapaju traktore ....VOZ_draaaaaaaaaaa
Hihihihi.
Imamo jedni druge, istinu, i Boga uz sebe. Ovo sve ostalo, kap u moru. Cuj izjave, nema ni jedan entitet pravo otcjepljenja, bla bla. Zamotavaju, zna se ko je za sta. Nema potrebe za ovakvom spikom. Mislim da se i vecina Srba slaze, oni su veoma otvoreni i transparentni kad je otcjepljenje RS-a u pitanju, a ovi to nesto Zamotavaju.
...fgr je zabrinuta za eres...
Ma kakve ekonomske reforme, koga to interesuje! Uspjeli su nas potpuno iz pameti istjerati i tu nas održavaju, s vremena na vrijema nam ubacivši kakvu zabavu za debile. Sve nas više zanima od budućnosti naše zemlje. A ipak sebe, jadni, smatramo nekakvim patriotama. Izjednačili smo mržnju s patriotizmom i upropastili sve šanse za priključak normalnom svijetu.
Sve države svijeta su potpisale da će sprječavat i kažnjavat genocid pa gledaj svijet...vidiš li da rade na tome ili suprotno?
Skupstina rs ovim odbijanjem je ponovo zatražila dozvolu za cinjenje genocida i ako incko bude sutio znaci da im je odobreno da ponovo krenu u proljevanje krvi