Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma buraz, sve je tako kako tvrdite ali NEMA MU ULASKA U BOSNU I HERCEGOVINU!!!! Ćao, zdravo, vozdrica. Ahahahahahahahah
"...`Noćni vukovi`, kao društvena patriotska organizacija...".....HAHAHAHHAAHAA
I sta ce se zbiti kad dodju? Ponapijace se, nadrogirati, valjati po kanalu, ispovracati i vratiti nazad. Posljedice? Jutarnji mamurluk, osjecaj mucnine I meka stolica. Ozbiljnije posljedice - eventualno se slikati sa Dodom obucenim kao ruska mlada.
aca lukas vodja
gospodine ambasadore, uz svo dužno poštovanje, napušite se vi i ruski narod penisa.
Naravno, kod Rusa nikad nema dokaza. Potrovase svoje bivse agente u Rusiji, nema dokaza. Srusise putnicki avion iznad Ukrajine nema dokaza. U Rusiji pobise sve protivnike Putina, nema dokaza ...
Ruski vukovi su divlje horde i zato su nepoželjni u BiH. Neka se vozaju po Sibiru.
kada dodju bradati muslimani onda su teroristi i vehabije ili recimo askeri koji organizuju druzenje dijece onda je veliki problem a ovo su dobri momci ovo su RUSI oni zele dobro svima nama -gamad jedna.
treba i ovog ambasadora protjerat
aj agri. provedi par sati na google istražujuci vukove - i sve će se samo kazati. vitezovi pravoslavlja, svi pravovjernici u jednoj zemlji, stihovi himni posvećeni otadžbini i bogu itede. veliki momci nježnog srca zabrinuti.za društveno blagostanje - malo sutra.
Ostavite alkoholicare🍻🍻 ..... Ruski turisti pa sta drugo da dodje u vukojebinu rs ...☝️🍻🍻 domet sirotinja
Zabrana se odnosi na dvojicu ljudi a ne na sve njih. U cemu je problem?!
Tako i treba zabraniti ulazak bandi.
sta ocekivati od ambasade i tog ambasad. i rusije.... nista dobro i pozitivno ...
Zabrana ulaska u BIH !
naravno da su romi kao i svi srbi