Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR je garancija za cjelovitu Bih i mir, odjebaus i ruke od dalje od Bih
Rusija i Kina su destabilizatori BiH i negatori genocida !!!
jedino sto treba permanentno zatvoriti je ruska ambasada. Sto se tice ukidanja prva na redu je genocidna tvorevina tzv pc i nakon toga bi se moglo polako napredovati. Sve ostalo nema sanse dok se ove prve dvije stvari ne rijese.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedini uzrok destabilizacije ste vi i kao vi takvi... Ambasadora Rusije eventualno Kine protjerati jer ne zaslužuju biti ovdje rade protiv BiH i dejtona...davno su uložili veto na genocid i također povelju Kulina bana nisu vratili.. Političari ne budite kukavice s Bosnom se ne igra...
@TrebinjeOpetNaVezi BiH nije nikakva "zajednica tri naroda" niti je Federativnog uređenja. Znam da to boli karpatlije poput tebe koje na ovoj stranici proljevaju svoje frustracije svaki dan. Vas, SNSD botove koji ste se namnožili na Klixu ima mnogo i dobar ste lakmus papir kakva je situacija i kako je percepicirate. Što više kmečite, to bolje. Nastavite drečati.
jedino sto treba permanentno zatvoriti je ruska ambasada. Sto se tice ukidanja prva na redu je genocidna tvorevina tzv pc i nakon toga bi se moglo polako napredovati. Sve ostalo nema sanse dok se ove prve dvije stvari ne rijese.
Rusi, kako Vas nije sramota, dovoljno smo propatili, pustite nas na miru.
Ruska ambasado, sada se pokazalo, baš sa Inskovom odlukom koga je ujela. Jedino je Rusija pametnija od od svih u svijetu i misle da Bosna treba da bude Ruska gubernija. Ako ćemo biti , onda ćemo biti gubernija EU. Zato pokupite Dodika i šic iz Bosne.
I Rusi su dolazili pomagati etničkom čišćenju, nismo to zaboravili. Svjesni smo mi kuda vjetar puse
Protjerati ovog ambasadora je sevap..
Jedini koji destabiliziraju Bosnu i Hercegovinu su DOMACI IZDAJNICI.
Vi ste negatori genocida i podrzavate one koji ga negiraju. Rusija je najveci tvorac destabilizacije u BiH. Odvratni ste i nemoralni.
"Šmit ima pravo otići u skupštinu sa kalašnjikovim, pobiti sve zastupnike i on je u pravu" Auuuuu koliko su ovi sibirski krivoslavci bolesni, možda čak i za nijansu bolesniji od ovih karpatskih.
Destabilizaciju ste napravili u Ukrajini, Moldaviji, Gruziji i po mnogim drugim drzavama. Mi ne smatrano da Rusija nema šta da radi u našoj zemlji jer ste neprijateljska, fašistička govna koja samo donosi zlo, ratove i korupciju. Nepožejni ste!
A da ugasimo ambasadu Rusije u BiH, sta se vi imate uplitati u unutrasnja pitanja druge drzave, hajde Amerima podnesite takav neki izvjestaj pa da vas obrisu sa lica Zemlje. Odhebaus Rusjaneri
Ambasadi Rusije u BiH bi bilo pametnije da ne nasjeda na bajke iz Srbije. Srbi ce prodati Rusiju cim im se to bude isplatilo. Поэтому, уважаемые россияне, не позволяйте сербским политикам вас обманывать, не будьте наивны. Если вы продолжите в том же духе, вы потеряете хорошего друга в Боснии.
Kako se nece Rusi buniti koliko je samo dobrovoljaca Rusa bilo oko Sarajeva u ratu a koliko ih je u kovčezima vraceno pa nisu dzaba valjda glave gubili
Isto kao i Srbi, njima kad nešto ne godi oni naprave haos i nered i onda kažu za sve ovo su krivi drugi, oni su sve izazvali.
Molim vas koga ste vi pitali da se ugasi kancelarija i ohr u BiH ? Nesto govorite protiv a isto radite!! Jel vama pravoslavcima stvarno fali neka daska u glavi ili mislite da su ostali glupi
Rusi glume silu a Turski bayraktar dronovi im sjebali najmodernija oruzja u Nagorno Karabahu...
Hahaha je ovi iz Rusije su fakat naporni.. Neka se oni brinu o svom stanovništvu jer više alkoholičara i gladnih imaju nego normalnog naroda