Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti Izrael okrene leđa, onda si ga "izguslao". U ovoj godini će se zaista desiti nešto dramatično. Sudeći po prvim nagovještajima, Milorade, ti si "down". A kako stvari stoje, i onaj smrdljivac Dragan. Mogli ste koliko hoćete ali niste dokle hoćete. Sad sjesti u fotelju i samo posmatrati kako vas stranci "tope".
@Rozzo zaboravio si riđobradog sultan Baketa i on ide sa Miletom i Čovom.
On nek sebi kupuje vile a vi budale sto glasate za njeg formirajte i dalje paravojne formacije i ginite za njeg..
Ide Mile i tarabe grebe...!
normalno, na crnoj listi SAD to Izrael mora poštovati
normalno, na crnoj listi SAD to Izrael mora poštovati
Eto kako politicari u ovoj siromasnoj zemlji zive, zemlji koju beskrajno mrze.
dobro se baja obogatio na krezuboj stoci koja slamu jede, svaka čast
izjebase cufuti dodika a on jadnicak i dalje igra za njih a oni mu se smiju i o glavi mu rade
Vjerovatno će biti ambasada republike srpske. Nisu oni slučajno predstavili pasoš RS_a. Guili Mile dok ti podanici daju, sve u ime srpstva.
Sve ovoooooo jaaaaaaa :D
Da mu nije covic zirant da ga sad potrefi
Hoce Dodik da se kaci sa svima a ponajvise sa onim Hoytom, Amerikancem kosih ociju. Ne mozes biti u svadji sa svima a da ti bude dobro. Crni Milorade, izmedju tvog uspjeha i tvog neuspjeha stoje - ljudi. A ti nisi dobar sa ljudima. Zato ces bankrotirati i na kraju zavrsiti u zatvoru.
A glupani nek sad idu ratovat za Dodike Izetbegovice Covice i slicne kriminalce
A prijatelji vi!? A isti problemi !? A razumijevanje !? Mile puko.... ko sifon !
Raja, 1+ 1! Sad se sve poklapa sa rudnikom i Prijedoru i korupcijom vila u BG! Izraelci su platili dodi 1,25 mil € za koncesiju u rudniku. Posto je izaslo na vidilo sa stanovima i vili morao je adhoc stvorit neki “kredit”. Pa su mu izraelci otplacivali prilicno malu vilu za daleko preko prosijeka kiriju!!! A smrde i dalje vjeruju ovom mafijasu...
Aktuelno na stranici nekretnine 770 m2 ca 1.000.000, vila na dedinju! I veca i u ljepsa! Ovo sa cijenom 100% nije uredu. Korupcija u pitanju!!!!
bn informacije?....aaahihihihihihihihihiiiiii