Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška učenicima i profesorima. sigurno su svi u šoku. ovo će biti užasna trauma. ne mogu ni zamisliti kako je roditeljima. saučešće porodici vozača.
Bas me interesuje o cemu razmislja ovaj lik sto se ovako ceri na slici
Venezia - Milano - Torino to su kolone kamiona na par stotina. Covjek mora rastojanje drzati , samo trenutak ne paznje moze kostati zivota.
Nitko ne postuje pravila, prijevoznicke firme rade sta hoce, izrabljuju vozace i tjeraju ih da voze bez odmora. Vozaci su u pravilu nervozni, neispavani, i nije im ni do cega. Firmom se upravlja po hercegovackom pravilu "ma osta nemere komu je*e mater", pravo je cudo da ovakvih slucajeva nema vise.
Da li je samo do mene ili kako god da saberem bude 56 ucenika a ne 50: "U autobusu je bilo 50 đaka iz Istočnog Sarajeva, ..., a 22 djece je povrijeđeno...Dodala je da je 34 djece..." Vozaci autobusa su u losem polozaju jer ih firme iskoristavaju. Zaista tuzno da je covjek izgubio zivot. Ali se nadam da ce ovo biti pouka Globtouru da malo povedu racuna. Jer plate vozaca nisu dovoljno visoke da opravdaju sto oni svakodnevno zrtvuju svoje zivote vozeci.
Vozio se sa "Globetour"-om od Livna do Sarajeva. Šoferi se žale na katastrofalno stanje autobusa, imam osjećaj da sigurnost nije toj firmi glavni zadatak. A i šoferi nikad ne stavljaju pojas...
Stavili ih u zatvor hahahah
Žalosno, ali vozio sam se tom firmom dosta puta i mogu reći da imaju dosta vozača koji voze ko kamikaze. Lik je s busom preticao kamion kod Dervente na polupreglednoj dionici na kojoj sa nekim slabijim autom nije za preticanje. Epilog - iz suprotnog smjera je naišao Golf trojka koji je pobjegao na travu da ga ovaj ne pogodi. Da je naišao kamion, bus ne bi bio te sreće. Simptomatično je što se vozač nije uzrujao zbog toga
Hvala Bogu, nek su djeca živa i zdrava.
Sigurno su svi van sebe, pruzimo im podrsku!
Nije Duduk upalio novi helikopter da ode i vidi tu djecu i da pomogne a moze ici na pisanje na Jahorinu
Bio sam istinski zabrinut dok nisam pročitao dio "Istočno Sarajevo", tad sam se nasmijao, protrljao dlan od dlan i rekao mašala.
Čekajte, što ovoliki minusi, pa nisam nikome majku vlašku opsovao.
@VladikaMeLjubiUsta majmune bolesni da Bog da tvoje dijete bilo sljedeće pa tako ovdje pisali kada se veselis tuđoj nesreći
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo neumjesno slikati se s osmijehom nakon nesreće u kojoj je čovjek poginuo a mnogi povrijeđeni.
Znali ko kako se gosp. Tanovic uvalila u Ambasadu u Rimu?
Sve što je potrebno da nam upute mi čekamo u toku dana", kazala je Feni Tanović koji je ovo jezik?
Feničanski