Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi u BiH moraju otvoreno pričati o mentalnom zdravlju. Kod nas vlada ona "o tome se ne priča" idiotska rečenica kad god neko spomene neke teme koje nisu o komadu odjeće sa izloga ili novom trendu sa instagrama. Ako poznajete nekoga kome treba pomoć, razgovor, društvo, iste sekunde se dignite sa guzice i budite tu.
Sramota i spomenuti psihijatra. A toliko poremecaja, ne bolesti, koji se mogu lako rijesiti uz razgovor ili neku terapiju, al jok, kod psihijatra idu samo ludjaci. A napaceni narod se muci u svom jadu i lijek traze kod seoskih vracara i hodza. E nek to nije sramota.
Joj lajkova a sve psihopata do psihopate na ovom portalu. Žene nazivate kurveštinama, gay osobe da ne govorim i ko god traži svoja prava vama je dosadan i treba da šuti. Jooj što ne mogu na rende kora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga.
Klinička depresija = Opsjednutost džinima(duhovima). Zamolio bi neznalice da ne komentarišu, hvala.
Ovi koji pisu za "mentalno zdravlje" molim ih da ne pisu gluposti..samo to!Pazi ovo bas fol nadjen na 25.maj (jer u tz ce svi biti okrenuti tome,ne sta se desava okolo) Vrsani niko nikada se nije ubio tamo,moozda jednom ali nisam za to cula nikada.Sljedece mob.aktivnost je pokazivala smjer preko Majevice neko je otisao ili dosao.Isto zanimanje kao pokojni David.Uz to napise anonimno inspektor koji kaze da SU MU IZVADJENI ORGANI,DA SE TRAGOVI NE BI OTKRILI u slucajnosti ne vjerujem
Ajde ne s***, jel se to niko nikad nije ubio, pa je nemoguce?
Tragedija kojoj su nažalost, izgleda kumovali sami roditelji....iz nekih priloženih komentara...
Nestao 2 maja. Pretrazeno sve proteklih 20 dana, ni traga. Pronadjen 20 dana kasnije, unakazen, pistolj pored njega (veoma zgodno). Samo moje misljenje, al ne bih se slozio da je samoubistvo u pitanju. (ne kazem da nije, mozda grijesim)
Mjesna Zajednica Šeher Opstina Osmaci(RS)je od prilike nekih 40 km od Tuzle samo da narod zna koliko ste fulili .
U ovoj drzavi sve samoubice. Eto tako istrazuju oni sto dodju u policiju preko veze, a ne preko kvalifikacija.
@WoodyW Ko i onaj konj što je izvršio samoubistvo.
Šeher - Osmaci nisu u Tuzli, vec u RS-u, nekadasnju dio opcine Kalesija, danas pripada okupiranom dijelu BiH, tj. nalazi se u RS-u.
Slavio je prvi maj sa društvom u Srebreniku kažu popio je malo više i otišao kući gdje su mu roditelji koji su malo jači vjernici zbog toga napravili belaj. Otišao je drugog maja i eto. Žao mi je momka, mladosti, pameti... Neka mu je laka zemlja.
thebeautifulpeople , ne , to nije istina , o problemima sa roditeljima. Ne bi trebalo pisati nista o tome ovako javno a i neprovjereno!
Eto šta vam je SDA napravila. Mladi se ubijaju.
A da je bio gay i da se zbog toga ubio rekli bi neka je neka je bolesnik jedan
klixovci to se kod nas kaže dženaza a ne ukop.
Zar nisi krepo u Raqqi
Ti i ovi sto ti 'lajkuju' ne znate razliku izmedju dzenaze i ukopa, odnosno sta bude u slucaju samoubistva a sta inace.
RIP
zali boze nase mladosti...sta smo im uradili...roditeljima zelim snagu da istraju