Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj te im struju i stolicu!
Aluminij HDZ zavalio u gubitke na razun hdz stranacke armije, a FEAL posluje u milionskom plusu.
Covica i LJubica za ruke pa u Zagreb po struju,njima ste je davali besplatno godinama iz HE Rama,i ne va;ja vam Komsic kad to kaze !
od mene vam je jedna svijeca gratis..
Aluminij je trebalo ugasiti kada su ustaše istjerale na ulicu sve Bošnjake i Srbe iz fabrike. Sada treba da plate danak rasipništva i pljačke imovine naroda Bosne.
ne vidim chovu nigdje ?
Da sam Hrvat iz Hrvatske stidio bih se sto ovako primitivni pljačkaši imaju istu nacionalnost kao ja i uvijek kad ih neko spomene kazao bih " Prvi put čujem za njih".
Vama treba pendrek preko ledja. Plati struju pa ces je dobiti.
blokirati sve, ne dati da se ide na more, odmah ce se naci solucija
Gdje sad FUP da rastjeruje dole? Lako je borce po Sarajevu mlatiti
u mENe gOLf2 ne moŽe uGrJat sE, dJaba hIM oVi prOTesTi, jA užiVAm..... :(
@SILA375 Standardno površini i uvijek tendencizoni Ljubić, previdio je nekoliko bitnih činjenica: a) Vlada Federacije BiH ne određuje cijenu struje niti sklapa ugovore s potrošačima, b) cijena struje za Aluminij kod Elektroprivrede HZHB dvostruko je veća od cijene struje kod Elektroprivrede BiH i c) Aluminij je kod Elektroprivrede BiH uvijek dobivao nižu cijenu struje nego zenički ArcelorMittal!!
A saaad na biroooooo , a sad na biroooooo. Kad ce narod skontat daod nacionalizma nece nista proc.Cova i ostali se oparili a vi ce te sad na biro.
da je tu Željko Komšić vi nebi znali šta bi imali.ovako vas guraju po cesti sada.e bože pa ima li iko da ovde stavi tačku .grad u smeću,truju sebe i narod ,.nikad izbora u Mostaru,pa jeste vi stvarno ludi za prave ili...
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/99/tekst899.htm
Hoće struju po dani sad i ponoći e pa memere, ako volite tolkosvoju firmu fino nek savki od vas donese po par svjeća ili fenjera pa nećete bit u mraku haja
otjerali ste srbe pa bosnjake sad idite ispred hns pa trazite jeftinu struju.
Herceg i Bešlić se solidarisali sa radnicima Al-a i rekli im da nisu sami. Neki dan prijetili građanima koji su blokirali deponiju policijom. Je li sada jasno zašto se u Mostaru ne smije dati vlast Hrvatima u ruke.