Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agan Bunic Sda pornhuh ......
Malo zagrebi oko sebe, ubaci u rikverc i pitaj svoga ''djeda, đeda, dedu ili dida'' možda nešto i ne sakriješ od vlastite djece.
Ne postoje tri istine. Istina je jedna. Na RBiH je izvršena agresija od strane susjednih država, nad bošnjačkim narodom je počinjen genocida! Nema diskusije sa onima koji to ne prihvataju! Nema eufemizma za genocid, ne smije ga biti! Djeca trebaju učiti historiju onakvu kakva je zaista bila da se zlo više nikada nikome ne ponovi, a ne da uče neku "dogovorenu" historiju o "tragičnim sukobima 90-ih" u kojima su svi jednako krivi.
@AlijaOtacNacije Neka tebe, zbog takvih i zaratismo!!!Hebo ga ti, niko ne umanjuje genocid krvozednih Ceta i slicnih organizovanih koljaca, ali popusti malo hebo te alija(malim naravno)...Evo kod nas se u Tuzli zna ko je zlocinac a ko nije...to uopste nije tema, ali isto tako se zna ko je alija sunce mu njegovo Zivkovicko, prodano
Prava stvar! 😊
a ovaj prostor su dosla samo DVA identifikovna naroda odnosno plemena: Srbi i Hrvati. I stvorili su male srednjovjekovne drzavice kao: Duklju, Zetu, Rasku, Travujnu, Zahumlje i Bosnu. Takodje su asimilirali Vlahe i Ilire.
@Hateismydrug Pa ako postoj asimilacija, postoji i diferencijacija. Zasto ne bi mogli nastati od Hrvata, Srba, Vlaha i Ilira, uz uticaj jakog regionalnog i religijskog identiteta, narod Bosnjani? Na stranu to da je u prvom valu doseljavanja Slavena, doselilo se vecinom stanovnisto koje nije pripadalo ni Srbima ni Hrvatima.