Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugo je izdrzala kao advokat, 0 klijenta. Blago RAKu kad im ovo dodje, napuhana prenapuhana pravnica, nesto kao malo bolji zaha. A ova vlada samo tone i tone ... Najtuznije je kad covjek da nesto ne moze biti gore, odnosno da nije moglo biti gore od sda, a onda shvati da moze. Od sda su gori sda ucenici. Sve to Memica nivo, tipican sda pokolink, 4 osnovne bez morala, obraza i obzira, koji je iskoristio licnu tragediju da se domogne moci, vlasti, fotelje, para.
sjaši Kurta da uzjaše Murta
Uhllebljenje je drugo ime za otpatke sda
Šta to govori o tim drugima koji im daju te poslove i pozicije?
Posrnula morlalno ( ako uopce zna sta je obraz) a intelektualno nije propala jer nije ni bila neka pamet . Nema funkcije u sda presvuce dres i predje u otpad stranku , aferim
Od gospoje do odrona. Najbrži pad
Pa ima li ko drrugi???Sem ovih deceniskih uhljeba?
Sta ce jadna, cim joj je prva penzija od preko 2000 legla, otisla da moli za bilo kakvo uhljebljenje. Nadam se da ce je uhljebiti dok nije potrosila ono 25-30 000 otpremnine.
SDA se sad baš fino očistila, jer sve što je bilo kvarljivo, ili je smrdilo i tuknulo, je u međuvremenu napustilo SDA. Možda se čak može reći i da je ono što je sada ostalo u SDA zapravo tu zbog neke zajedničke ideje...
ovako svi sda kadrovi po javnim preduzecima se presaltaju preko noci u nip
Ja ne vjerujem sta vi sve pisete i lupate ovdje. Zato i jesmo gdje jesmo
Nisam se ni zabrinuo za nju. Koja je ovo ljigava vrsta ljudi. Samo uhljebljenja.
Ovo je tipična priča kako nastaje NIP. Kad presuši SDA pipa, prebaci se na drugu. Sutra kad ovi ne budu u vlasti, mislite li da će ostati tu? Jednom izdajnik, uvijek izdajnik.
Pa ona reče ode u privatnike haha al da teško dinar zaradit samostalno
Klasični uhljebi, šta bi Alma valja živit od svog rada, valja platu zaraditi🤣🤣😆, sve jedno po jedno hop po narodne pare u državne jasle e baš jadno i bjedno.
Sta je alma slabo ide advokatura nema se za kifle, lijepi je na drzavnoj sisi.
Kao relativno mladog čovjeka koji svaki dan nalazi bez da traži 100 razloga da ode iz Bosne a voli je teško mi je kad vidim ovakve vijesti.
Almica naša fina poštena,nije dala gledat u sebe dok ne bila u SDA
Neka se malo RAK pozabavi lokalnim seoskim televizijama kako politika iskorištava novinare pogotovo sad pred izbore.