Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji komententatori vi ste zaboravili da je gosp. Alkalaj jevrejskog porijekla i da amerikanci to jako postuju i paze ih jako mnogo.Tosam vidjela svojim ocima,jer sam u Americi dosta dugo godina. Pa pitali se iko od vas zasto krivousti Spiric nije mogao razrijesiti duznosti gosp. Alkalaja pa zna se kakav je njihov lobi i sve je jasno.Zahvaljujuci njemu i ona dva druga ostadose gdje i jesu da bi ispalo malo ubjedljivije i manje za razmisljanje.A mogu vam reci da se lavovski bori za BiH,a jos i iz razloga sto mu je zena Bosnjakinja pa ima ona odakle si odakle mi je i zena.
Al i ovaj Burzic lupeta, k\'o da smo mi vesla sisali. Prvo, Alkalaj nije drzavnik pa ga tako ni ne moze racunati u taj ograniceni broj koji je pozvan. Drugo, nema ministra inostranih poslova koji nije pozvan, ali se oni ili ne hvale time ili jednostavno ne idu tamo jer to nije nivo za ministra inostranih poslova.
On nece imati priliku ni \"zdravo\" reci bilo kojem od kandidata. Svaka ta konvencija ima hiljade ucesnika i svi su \"zvanice\". Konvencija je samo svecana manifestacija, sa svecanim govorima i nikakvi ozbiljni razgovori se ne vode. Ovo je samo dernecenje o trosku Bosanskih poreznika. U drugoj nekoj drzvi bi ga novinari odmah prokuzili i cekali da ga upitaju sta je razgovarao sa kandidatima i sta su mu rekli?