Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci bisera
Kulenova seka.
Eto ko me su bitna ljudska prava. Šmit gleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi moji mili, koga briga? UN je ništa od institucije. Neki govore o našem ugledu, bolan većina relevantnih svjetskih lidera ne može ubosti BiH na mapi Europe kamoli na mapi svijeta. Evo, svi su glasali za skidanje embarga Kubi (minus US i Izrael) i da li su sankcije skinute? Nisu...Farsa, Farsa, Farsa...Šteta para koje se troše za naše članstvo u ovom glorifikovanom country klubu.
UN je itekako institucija. Misliš da zemlje ne gledaju kako je ko glasao. Ovo vrlo vjerojatno može obustaviti EU pomoć za Bosnu. Bošnjaci su se jasno stavili na stranu agresora i zločinaca
Eee glupani, imacete se kad kajati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma gdje bi Bisera. I gdje bi Bake.
Ovo dvoje(Bisera i Sven) ko fol Židovi a u stvari bošnjački poltroni... Isti ovakvi se nalaze u Domu naroda kao Hrvati.. Vidi se sad kako bi bih izgledala da se bošnjacima da sva vlast..Bili bi gori od Pakistana
Alkalaj glasa kako mu Komšić kaže.
Bosnjaci a i ostali ovdje su zbunjeni i izgubljeni u pristoru.
Ma pusti Eu i suplje price Zivimo na geografskom tlu evrope a jedna Gruzija i Moldavija se pozivaju u klub dok nama drze neke price o uskladjivanju i ko ko Bog samo zna cemu Kao ne ispunjava uslove eto neka one ispunjavaju
Nigdje u Kur'anu ne pise da se zena treba tuci ako ne postuje pravila oblacenja. Fino pise da u vjeru nema prisile, odnosno priznaje ti se sta si praktikovao od vjere od srca a ne nametanjem. Grijeh je nametati vjeru na silu.
EU od*ebaus od BIH.
Bez obzira sta mi misliti o tiraniji u lranu, moramo uzeti u obzir da je lran najvise pomogao Bosni i Hercegovini u ratu, pri tome mislim na oruzje koje je tad bilo prijeko potrebno armiji RBiH. Mislim da je ovo uradjeno da bi se odrzali prijateljski odnosi sa lranom. Dok je Evropa gledala, lran je BiH slao oruzje. İ sta bismo sad trebali? Da glasamo protiv za da bismo udovoljili Evropi?
Hebo ti Allah majku. Jesi cuo?
E, moji gradjani. Pucate sami sebi u Koljeno, pojma nemate sto radite. Razj... cete mi moju Bosnu, zauvijek. Ako ne znate razmisljat, pitajte negog ko zna. Ne Bakira (Sebiju).
Po Bosni je se nakotilo turkofila i vehabija koji su umislili da ce se ovdje bosti sa citavom Evropom i Amerikom. Pozivam NATO da pobije stoku.
Turska a pogotovo vehabije su apsolutno protic irana tako da ti je komentar idi.tski i nidze veze
Ako to nije istina onda ga se treba istog momenta smjeniti. A ako je to napravilo ministarstvo vanjskih poslova onda smjeniti ministricu pod hitno
A u Kini miluju muslimanke!!!! Ne treba osuda
Hrvatska, čiji je on državljanin, ozbiljno treba razmotriti njegovu Domovnicu. Kao Židov je razočarao svakog u državi Izrael. To su ti komšićevci.
Znači sutra kada ministar VP bude SNSD kadar i kada se bude glasalo za ukidanje Bosne i Hercegovine, Alkalaj će tako i glasati? Aferim!
Bravo i za tebe Alkalaj a i za MVP